ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие ВЛ Инвест
ВЛ Инвест
ВЛ Инвест
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Пловдив - област / Община Брезово
Адрес: с. Чехларе
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СЕРТИФИКАТИ КАРТА

ВЛ Инвест - Отглеждане на биологична роза Чехларе

Фирма ВЛ Инвест се занимава с отглеждане на биологични рози и производство на посадъчен материал за маслодайна роза. Компанията се намира в село Чехларе, област Пловдив.

ВЛ Инвест – отглеждане на рози в село Чехларе, област Пловдив

Фирма ВЛ Инвест се намира в село Чехларе и е с основна дейност отглеждане на биологични рози и производство на посадъчен материал за маслодайна роза. Дружеството разполага с налично количество от около 40 000 броя рози.ВЛ Инвест - Отглеждане на биологична роза Чехларе

Отглеждане на биологични рози от ВЛ Инвест село Чехларе, Пловдив

Една от дейностите на фирма ВЛ Инвест е отглеждане на биологични рози. В миналото, розите са се използвали в производството на лекарства, чайове, оцет и вино. Биологичните рози са етерично маслена култура с дълготраен и фин аромат. За да бъдем актуални на пазара и да задоволим желанията на клиента, ние отглеждаме различни видове биологични рози – различни сортове, големини и цветове.

Производство на посадъчен материал за маслодайна роза в Чехларе

ВЛ Инвест е сертифициран производител на посадъчен материал за маслодайна роза. При производството на посадъчен материал, ние използваме само качествени препарати за защита, които допринасят за реализацията на качествена продукция. Посадъчният материал от ВЛ Инвест е с гарантирано доказано качество, получено в следствие на изследвания в сферата на селското стопанство. В компанията ни работят екип от квалифицирани служители с богат опит в производството на посадъчен материал.

Произведеният от ВЛ Инвест посадъчен материал е с високо качество - отговаря на всички изисквания, добре климатизиран и здрав. Ние предлагаме голямо разнообразие от цветове и видове, което ни прави лидер в отглеждането на биологични рози.

Ключови думи:
ВЛ Инвест, ВЛ Инвест Чехларе, отглеждане биологична роза Чехларе, отглеждане рози Чехларе, отглеждане рози ю Пловдив, отглеждане биологични рози Пловдив, производство посадъчен материал маслодайна роза , посадъчен материал маслодайна роза Чехларе, посадъчен материал Чехларе, разсад маслодайна роза Пловдив, разсад маслодайна роза Чехларе, VL Invest
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7279 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории