ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Консултантски услуги ВИВА ФРЕНД
ВИВА ФРЕНД
ВИВА ФРЕНД
УСЛУГИ
>> ПРОЕКТИ
дейност: Услуги / Консултантски услуги
населено място: град София / Свобода
Адрес: Надежда
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ВИВА ФРЕНД - ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ в СОФИЯ, НАДЕЖДА, СВОБОДА

Фирма ВИВА ФРЕНД /Viva friend/ е консултантска фирма тясно специализирана в изготвяне европески проектни, изготвяне бизнес план, фирмен мениджмънт, фирмен контролинг и управление европески проекти. Офисът на фирмата се намира в град София.

Фирма ВИВА ФРЕНД е консултантска фирма тясно специализирана в изготвяне на проектни предложения по различни Оперативни програми, финансирани от Европейския съюз, както и тяхното управление. Други дейности в портфолиото на фирмата са консултации по фирмен мениджмънт и контролинг, изготвяне на бизнес планове и финансов анализ. Офисът на фирмата се намира в град София.

ВИВА ФРЕНД - ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОГРАМИ в СОФИЯ, НАДЕЖДА, СВОБОДАОфициално фирмата е създадена в края на 2011г, когато екипът решава да покаже и докаже възможностите си за бързо и качествено обслужване на високо ниво.

Екипът има опит при разработването и управлението на различни проекти. Успешно, всеки един от създателите на фирмата, е изпълнявал проекти финансирани от Министерство на икономиката и енергетиката, Министерство на труда и социалната политика, както и множество проекти финансирани в частния и бюджетния сектор (Институт към БАН).

Фирма Вива Френд ООД е специализирана в предлагането на консултантски услуги, насочени към:

  • Изготвяне на проектни предложения по програми, финансирани от Европейския съюз;
  • Управление на проекти по различни програми, финансирани от Европейския съюз;
  • Фирмен мениджмънт и контролинг

Основна цел на фирмата е да оказва съдействие на различни организации при изготвянето и управлението на различни проекти, финансирани от Европейският съюз, местния и републиканския бюджет. Фирмата цели да запознае българският бизнес с възможностите за финансиране на управленски проекти за разширяване, модернизация, реконструкция и реклама на българските предприятия, водещи до тяхното развитие. Сериозната икономическа обстановка и препятствията, пред които са изправени българските предприемачи са един сериозен проблем за българската икономика.

За да могат фирмите от частният сектор да стъпят сериозно на пазара и да могат да посрещнат трудностите, те имат нужда от подкрепа – както от финансова, така и от по-специализирана, насочена към получаването на знания и придобиване на квалификация за успешен мениджмънт и контролинг. Именно с изпълнението на тази задача се е ангажирала Вива Френд ООД. Ръководството на фирмата цели да направи достъпни за българските предприемачи различните схеми за финансиране, с които би могло да се постигне ресурсна обезпеченост и подпомагане развитието на българският бизнес.

Ключови думи:
ВИВА ФРЕНД, VIVA FRIЕND, разработване европроекти, управление европроекти, оперативни програми финансирани от Европейски съюз, консултации европроекти, управление човешките ресурси, проекти по конкурентоспособност, финансиране проекти, иновативни проекти
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 5045 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории