ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги ВИП ЛОГИСТИК ООД
ВИП ЛОГИСТИК ООД
ВИП ЛОГИСТИК ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Пловдив / Индустриална Зона-Север
Адрес: гр.Пловдив ул."Карловско шосе" 50
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ВИП ЛОГИСТИК ООД

ВИП ЛОГИСТИК ООД ,транспортни услуги ,гр.Пловдив

За Нас                                            

Vip Logistic.BG

Фирма "Вип Логистик" ООД е основана през 2006 год. като основните й дейности са предоставяне на услуги в областта на:

  • транспорта и логистиката
  • внос и търговия на строителна и селскостопанска техника и товарни автомобили

Офисът на Вип Логистик ООД Офисът на Вип Логистик ООД Офисът на Вип Логистик ООД

Разполагаме със собствени товарни автомобили за извънгабаритни и опасни товари и смеем да твърдим, че осигуряваме конкурентни цени за превозване на Вашите товари с най-добрите условия и най-кратките срокове.

Вип логистик ООД предлага и доставя в изправност нови и втора употреба строителни и селскостопански МПС и машини, автобуси и микробуси, камиони, автовози, композиции, ремаркета и полуремаркета, самосвали, бетонмиксери и бетонпомпи, автокранове, багери, товарачи, подемна техника, машини и механизация от Европейския съюз.

Фирмата е и официален представител за България на фирма DSB Innocrush Австрия, производител на мобилни трошачно-пресевни системи за производство на инертни материали, които успешно пласира на българския пазар.

Вярваме, че нашата мисия не е само да удовлетворим Вашите нужди, но и да спечелим Вашето доверие с нашата прецизност и лоялност при изпълнението на всяка една задача.

 

Транспортна дейност     

Много от българските фирми имат притеснения дали ще отговорят на критериите за услуги на Европейския съюз. Представяме ви фирма "ВИП ЛОГИСТИК" ООД, която не само, че покрива тези критерии, но вече се радва на признание в Европа.

Международен Транспорт

Вип Логистик е фирма за търговия, спедиция и транспорт на всякаква строителна и селскостопанска техника, машини с големи височини, дължини и тегло. Вип Логистик инвестира сериозни суми в закупуването на специални транспортни средства, издържащи до 60 тона, обезпечаващи сигурността на транспортирания товар.

Транспорт

С лицензирани представителства в Унгария, Сърбия, Австрия, Германия, Италия, Швейцария, Франция и Белгия фирмата извършва международните превози надеждно, без да губи времето на своите клиенти. Специализираните разрешителни, които Вип Логистик притежава за страните в Европа позволяват безпрепятственото пътуване на извънгабаритните товари и доставките им в срок до крайния клиент. Когато се налага, товарите се ескортират от конвой.

Персоналът на Вип Логистик е екип от професионалисти. GPS система позволява да се знае във всеки един момент къде се намира превозвания товар и да се поддържа връзка между офиса и шофьора.

Транспорт

Превозването на извънгабаритни товари е сложна материя, тъй като този вид стоки са много скъпи. Те трябва да се доставят невредими и навреме. Когато се транспортира строителна или селскостопанска техника, която е на колела или вериги, тя се качва на ремаркето по специални рампи, което спестява разходи за кранове и подемна техника.

Вип Логистик - По-добрият партньор!

Пълна сигурност на добра цена! Доверете се на опита!

Широко? Високо? Тежко? За нас няма граници!

Спедиция                                  

"ВИП ЛОГИСТИК" ООД е българска фирма с многогодишен опит в международен транспорт и спедиция. Фирмата е специализирана в международни и регионални товарни превози и експедиране в Европа. Нашата цел е да осигурим на клиентите си индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги. "ВИП ЛОГИСТИК" ООД е компания изградена от млад и енергичен екип, нашите отлично подготвени и мотивирани професионалисти ще намерят решение за всяка товарна и транспортна задача.

Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме и невредим при Вас или Вашите клиенти.

Разполагаме със собствен автопарк от голямотонажни автомобили с възможност за превоз на извънгабаритни товари. Имаме договорни отношения с местни и чужди транспортни фирми, доказали своята точност, лоялност и професионализъм, разполагащи и поддържащи съвременни автопаркове, гарантиращи качествено съхранение и доставка за нашите клиенти.

Международен Транспорт

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Нашите превозвачи транспортират стоки по утвърдени дестинации и са подготвени за техните специфични особености. Осигуряваме и временно складиране на входящи и изходящи групажни пратки, за да улесним обработката на Вашите товари.

Ние имаме индивидуален подход към всеки клиент. Предлагаме Ви транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на Вашия бизнес. Гарантираме Ви комплексни решения за всички транспортни и складови манипулации на стоката. Осъществяваме свързаните с това информационни, ръководни и контролни действия. Консултираме Ви професионално за най-ефикасния начин за транспортиране според вида на товара.

Вътрешните ни 24-часови комуникации чрез GPS с всеки един камион гарантират бързи справки за точното местоположение на товара във всеки един момент.

Опитът на "ВИП ЛОГИСТИК" ООД в логистиката и спедицията Ви спестява време и пари, докато Вие се концентрирате изцяло върху своите бизнес приоритети. Ние Ви предлагаме не само складиране, товарене и транспортиране на Вашите стоки, но и съхранение и управление на Вашата информация.

5 6

Професионализмът на нашия екип работи в полза на нашите клиенти. Ние Ви осигуряваме компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни документи. Можете да разчитате на отлични експерти в областите: транспорт, търговска експлоатация и застраховане. Гъвкавата политика на екипа ни ще Ви предложи оптимално финансово решение на всяка транспортна задача.

Тир брезенти                            

Тир брезенти Тир брезенти Тир брезенти

"Вип Логистик" ООД притежава собствено производствено хале и модерно технологично оборудване за производство на ТИР покривала, тенти, завеси, раменни сенници и други изделия от PVC брезент и акрил. Използват се качествени италиански материали.

Съвремени преси, машини за разкрояване, сглобяване и окомплектоване гарантират качеството на нашите изделия. За рекламните надписи се използуват PVC бои и фолия с голяма трайност и пълна цветова гама.

Незабавно облсужване, доставка и монтаж на място.

За повече информация и поръчки:

- 0885801898 - Николай Ватов

Услуги                                           

Услуги - пътна помощ 

Фирма "Вип Логистик" предлага:

  • Охраняем паркинг 22 декара на пътен възел на Автомагистрала Тракия
  • 24 часов авариен мобилен сервиз
  • Репатрак и сервиз на товарни автомобили, строителна и селскостопанска техника
  • Пътна помощ за товарни автомобили
  • Кран, 2 лебедки, агрегат, инструменти...
  • Разглобяване, преместване, сглобяване на стационарни пресевни инсталации.

Автомобили и бусовеКамиони и ремаркетаСтроителна техникаТрошачки и ситаДруги машини

Ключови думи:
VIP LOGISTIK OOD ,ВИП ЛОГИСТИК ООД ,логистика ,Вип Логистик ,строителни и селскостопански МПС ,машини ,автобуси ,микробуси ,камиони ,автовози ,композиции ,ремаркета и полуремаркета ,самосвали ,бетонмиксери и бетонпомпи ,автокранове ,багери ,товарачи ,подемна техника ,брезенти ,покривала ,международен транспорт, търговия с камиони и строителна техника, тир брезенти и сервиз на товарни автомобили ,Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5823 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории