ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Вино и винопроизводство Винарска изба Магура
Винарска изба Магура
Винарска изба Магура
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Вино и винопроизводство
населено място: град София / Павлово
Адрес: бул. Александър Пушкин Nо. 5 Търговски център Павлово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДГУСТАЦИИ КАРТА

Винарска изба Магура - Производство вино и ракия град София, Павлово

Винарска изба Магура се занимава с производство, търговия и дегустации на вино и ракия с отлични вкусови качества. Избата се намира в град София, Павлово.

Винарска изба Магура в град София, Павлово

Винарска изба Магура - Производство вино и ракия град София, ПавловоВинарска изба Магура се занимава с отглеждане и производство бели и червени вина с отлични вкусови качества. Избата е разположена на територията на град София, квартал Павлово.

Винарска изба Магура е създадена през 1967 година в село Рабиша. Разположена е в едно от най-загадъчните и красиви кътчета в България между, река Дунав, червените пясъчни скали на град Белоградчик и природния феномен пещера Магурата.

Избата е оборудвана със съвременни ферментационни съоръжения, позволяващи контрол на всички процеси на винификация, съзряване, стабилизация и бутилиране на вината. Това е съвременен комплекс, с напълно завършен цикъл на производство, започващ с гроздето и завършващ с бутилката вино. Оборудването отговаря и е съобразено с всички европейски стандарти.

Производство на вино и ракия от Винарска изба Магура в София, Павлово

Винарска изба Магура в град София извършва производство на ракия, бяло и червено вино с отлични вкусови качества. Почвените и климатични условия в районът спомагът за производството най-доброто в България естествено пенливо вино по класическа технология. 

Произведеното от Винарска изба Магура се съхранява и бавно съзрява в дълбокото подземие на пещерата. Постоянната температура от 12С, тъмнината и подходящата влажност на въздуха в недрата на Прилепната галерия създават условия за естествено шампанизиране.

Прилепната галерия от десетилетия е превърната в място за отлежаване на отбрани вина. Освен с естественото си пенливо вино Магура, винарната е известна със селекцията си от сериите вина: Рандеву и Магура, както и с висококачествените вина и ракии Врачанска теменуга и Магурска гроздова.

Търговия с вино и ракия от Винарска изба Магура в град София, Павлово

Винарска изба Магура извършва търговия с вино и ракия. Освен с естественото си пенливо вино Магура, винарната е известна със селекцията си от сериите вина: Врачанска теменуга Рандеву и Магура, както и с висококачествената ракия Магурска гроздова.

Серията Рандеву включва внимателно подбрани и впечатляващи винени стилове. През 2006 година Рандеву Кюве дьо Норд, селекция 2003, става първото българско вино, отличено с престижния Сребърен медал на най-престижния конкурс в света на виното - Decanter world wine awards.

Ключови думи:
Винарска изба Магура, Винарска изба София Павлово, производство вино София Павлово, производство ракия София Павлово, търговия вино София Павлово, търговия ракия София Павлово, Магура АД, винопроизводство София Пвлово, винарна Магура София Павлово, бяло вино Рандеву София Павлово, червени вина Рандеву София Павлово, производство Магурска теменуга, производство гроздова ракия Магура, Vinarska izba Magura
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10909 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории