ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Вики Транс
Вики Транс
Вики Транс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Изток
Адрес: ул. Самоков 11A , сграда Енергомонтаж , офис 210 , етаж 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

Вики Транс - Транспортни услуги, спедиция и логистика в град София

Вики Транс е фирма специализирана в областта на транспорта, спедицията и логистиката. Дружеството организира и превозва различни по обем товари в страната и чужбина. Офисът на компанията се намира в София.

Вики Транс град София е транспортна фирма извършваща логистика и спедиция. Компанията ни разполага със складова база, разположена на територията на Столицата и със собствен автопарк превозва товари в страната и чужбина.

Транспортната фирма е основана през 1992г. и е регистрирана по Българския Търговски Закон. До 1996г. извършва само вътрешни транспортни услуги и разполага с 3 автомобила за пренос и транспорт на пратки. С течение на времето Вики Транс обогатява автомобилният си парк и започва да извършва превози до Унгария и Гърция.

Логистиката, извършвана от Нас включва: качество и сигурност на обслужване, разработване на транспортни схеми, денонощна мобилна връзка, конкурентните срокове, пълно обслужване от производител до краен потребител и препоръка към клиента за оборудването в зависимост от превозваната стока.

Спедиторската дейност на Вики Транс обхваща както вътрешен, така и международен транспорт. Ние извършваме и превози на товари от всякакъв клас ADR в съответствие с международните изисквания и транспорт на извънгабаритни товари до 60 тона. Стараем се да поддържаме обслужване на високо ниво, запазвайки гарантираното качество, коректност и точност при доставката на всеки товар.

Транспорт на групажни и цели пратки в рамките на Европейския съюз със собствени автомобили осъществяваме по направленията:

  • България – Унгария – България
  • България – Словакия - България
  • България – Хърватска – България
  • България – Румъния – България
  • България – Сърбия - България
  • България – Турция– България
  • България – Гърция - България

Други направления са всички Балкански държави и останалите страни членки на ЕС.

Фирмата извършва годишни технически прегледи на леки и тежкотоварни машини ,мотори и специализирана техника.

Основна цел на Вики Транс е да предложи на своите клиенти и партньори, богат пакет от транспортни услуги. Квалифицираният персонал и автомобилният парк, допринасят за осъществяването на нашата цел. За последните 15 години, успяхме да се наложим на пазара, чрез индивидуални решения и професионален подход към всеки клиент.

Автопарка на Вики Транс се обновява постоянно, като се закупуват превозните средства, отговарящи на изискванията и съвременните нормативни и екологични актове.

Фирмата предлага продажба на акумулатори, масла, гуми за  тежкотоварни и леки автомобили. Освен това предлагаме всички видове застрахователни услуги за тежкотоварни и леки автомобили към Бул Инс.

Ключови думи:
транспортна фирма София, логистика София, спедиция София, спедиционна дейност София, транспортни услуги София, превоз товари София,Годишни технически прегледи на леки и тежкотоварни машини , мотори и специализирана техника, годишни технически прегледи на автомобили, годишни технически прегледи на тежкотоворни машни, годишни технически прегледи на мотори, годишни технически прегледи на специализирана техника техника
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14370 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории