ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-настилки Веселин Пейчинов ET
Веселин Пейчинов ET
Веселин Пейчинов ET
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали-настилки
населено място: град София / Дружба 2
Адрес: бл. 515, вх. А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЦЕНИ НА ЗАМАЗКИ КАРТА

Веселин Пейчинов ET - Производство и полагане на замазки в София

ЕТ Веселин Пейчинов е с основна дейност производство и полагане на замазки в София. Ние предлагаме цименто – пясъчни и самонивелиращи замазки, пенополистиренбетон и пенобетон.

ЕТ Веселин Пейчинов е с основна дейност производство и полагане на замазки в град София. Компанията извършва полагане на  цименто – пясъчни и самонивелиращи замазки и предлага пенополистиренбетон и пенобетон.

Полагане цименто - пясъчни замазки от ЕТ Веселин Пейчинов 

ЕТ Веселин Пейчинов извършва полагане на цименто - пясъчни замазки в град София. Направата на този вид замазки е трудоемка и тежка работа. Предвид трудоемкостта и спецификата на работата, както стойността на инвестицията в механизация, малко фирми предлагат полагане цименто - пясъчни замазки. Неравно и некачествено изпълнена замазката, води до затруднения и увеличаване на разходите по завършването на подовите настилки. Чрез цименто - пясъчните замазки се оформя равнина на пода. Това е основата, върху която се поставят финалните подови покрития – мокет, балатуми, ламинат, паркет, камък, плочки.

Полагане самонивелиращи замазки от ЕТ Веселин Пейчинов

ЕТ Веселин Пейчинов предлага а своите клиенти, полагане на самонивелиращи се замазки. Този вид замазки са сигурно и бързо решение за заравняването на основи. Самонивелиращи се замазки са с висока устойчивост и при полагането им влажността, трябва да е в допустимите норми. При добро състояние на основата, с помощта на самонивелиращите замазки, може да се спести материал и време.

Производство на пенобетон от ЕТ Веселин Пейчинов

Една от дейностите на фирма ЕТ Веселин Пейчинов е производство на пенобетон. Блоковете от пенобетон може да се използват при натоварвания, при изграждането на носещи стени, за огради, преградни стени и други. За помагането на пенобетон е необходим разтвор на суха лепилна смес или циментно-пясъчен разтвор.  Пенобетонът, произведен от ЕТ Веселин Пейчинов, има възможност за промяна на компонентите за вариации в характеристиките и качествата му. Този вид бетон, може да се използва за изолация на тавани и подове.

Пенополистиренбетон и пенобетон от Веселин Пейчинов ET

Пенополистиренбетонът и пенобетонът са предназначени за полагането на подови шумоизолационни и топлоизолационни замазки. Използват се при строителството на хотели, халета, жилища, бизнес и търговски центрове. Може да се използват и за топлоизолационни плочи, за леки блокчета за зидария, топлоизолация на покриви, запълване на кухини, тераси и подове. И двете строителни смеси съчетават отлична ниска топлопроводимост с механична якост, ниска абсорбция на влага, добра звукоизолация и екологичност. Използването на Пенополистиренбетон и пенобетон, води до ефективно, бързо, качествено и икономично строителство.

Клиентите, избрали фирма Веселин Пейчинов ET получават: оптимално съчетание на ефективност, качество, съкращаване пусковия срок на обекта, икономия на средства и цена. При нас ще получите високо качество на изпълнение и повишено ниво на комфорт, поради добрите звуко и топло показатели.

Ключови думи:
Полагане цименто - пясъчни замазки София, Полагане самонивелиращи замазки София, производство пенобетон София, производство пенополистиренбетон София, топлоизолационни замазки София, производство топлоизолационни замазки София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6488 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории