ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Монтаж - PVC дограма ВЕНТАКС
ВЕНТАКС
ВЕНТАКС
ПРОДУКТИ
>> PVC дограма
>> Други
дейност: Строителство и ремонти / Монтаж - PVC дограма
населено място: град София / Люлин 8
Адрес: ул. "400" №48
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ВЕНТАКС - Производство и монтаж на дограма, щори и витрини в София.

Фирма ВЕНТАКС ООД е с предмет на дейност производство и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, мрежи против насекоми, щори и вентилационни системи. Базата на дружеството е разположена на територията на град София.

“Вентакс” ООД  гр. София е създадена през 1994 г. и е с утвърдени позиции на българския строителен пазар. Фирмата в специализирана в производството на дограма за жилищни и административни сгради, противонасекомни мрежи, щори, стъклопакети, стъклени врати и витрини за магазини. Ние работим с висококачествени  PVC профили на фирма "VEKA" -  Германия, световен лидер в производството на прозоречни системи от PVC.  Производствената база на „ Вентакс „ ООД е с оборудване от Германия, включващо автоматизирани и полуавтоматизарани машини на фирма "URBAN",  двойноскосяващ циркуляр с цифрово-програмно управление,  специален стенд на фирма "HESS" за остъкляване и регулиране на обкова.За да са доволни нашите клиенти ние сме избрали да работим с квалифициран персонал в офиса, в производството и в монтажа, освен това предлагаме качество,  бързина и достъпни цени.

От 2001г. Фирмата ни е сертифицирана по БДС ЕN ISO 9001: 1996 от Държавна агенция по стандартизация и метрология, а от 2004г. по ISO 9001 към TÜV CERT. Германия. От 2005 г. "Вентакс" ООД  разшири своята дейност като започна да произвежда нов продукт -  врати и прозорци от PVC профили VEKA и специален стъклопакет, защитаващи от огнестрелно оръжие клас - BR3 до BR5.  За тази цел са необходими  специални вложки от балистична противокуршумна ламарина, многослоен стъклопакет с дебелина до 35 мм и усилен обков поради голямата тежест на отваряемите части на дограмата.Друг продукт които произвеждаме това са  специални охранителни кабини с високо ново на защита от огнестрелно оръжие.  Най-високото постигнато ниво на защита от фирма ВЕНТАКС е: Клас BR5 - EN 1063 /автомат "Калашников"/ с боеприпас 7,62 х АК 47 със стоманен сърдечник, скорост 730м/сек. Мострите са тествани  на стрелкови полигон със съответен протокол.

Ключови думи:
ВЕНТАКС ООД, ventax, PVC дограма София, монтаж алуминиева дограма София, монтаж ПВЦ дограма София, противонасекомни мрежи София, монтаж щори София, системи за вентилация София, вентилация София, вентилиращи клапи София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10587 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории