ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Текстил и кожа Текстил - прежди и конци Велбъжд АД
Велбъжд АД
Велбъжд АД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Текстил и кожа / Текстил - прежди и конци
населено място: град Кюстендил / Изток
Адрес: ул. Бузлуджа 97
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Велбъжд АД - Производство на прежда за машинен трикотаж Кюстендил

Велбъжд АД се занимава с производство на прежди за машинен трикотаж и ръчно плетиво от акрил, вълна и смеси. Дружеството се намира в град Кюстендил.

 

Велбъжд АД се занимава с производство на прежди за машинен трикотаж и ръчно плетиво от 100% акрил, вълна и смеси. Дружеството произвежда и прежди подходящи за тъкачество. По-голямата част от продукцията на фирмата е предназначена за износ на европейските и балкански пазари.

Велбъжд АД притежава Еко-Текс стандарт 100, който гарантира, че произведените продукти отговарят на екологичните стандарти и изисквания. Освен това фирмата е в процес на внедряване е система за управление на качеството ISO 9001.

 Производство на прежда за машинен трикотаж от Велбъжд АД в Кюстендил

Велбъжд АД произвежда прежди подходящи за употреба в производството на машинен трикотаж и за тъкане. Предлагат се в основни дебелини №32/2 - за плетене и №14/2 - за тъкане.

Велбъжд АД изпълнява поръчки за прежди по заявка на клиента. Може да посочите желаната дебелини и състав от 100% акрил, 100% вълна или смеси от вълна и акрил.

Освен това фирмата разполага със собствен багрилен цех, в който извършва оцветяването на произведените прежди чрез модерни методи и със съвременна техника. Велбъжд АД изпълнява и поръчки по цветова мостра на клиента.

Фирмата разполага със съвременни машини и оборудване на водещи световни марки в сферата на производството на прежди, като Зайдел, Шлумберже, Вифама, Аутоконер, Хенриксен и Обермайер.

Велбъжд АД има и напълно оборудвана лаборатория, в която се изследват параметрите на суровините, полуфабрикатите, както и качеството на готовата продукция.

 Производство на прежда за ръчно плетиво от Велбъжд АД в Кюстендил

Велбъжд АД извършва производство на прежди подходящи за ръчно плетиво. Фирмата предлага голямо разнообразие от продукти от естествени материали, акрил или смесени. Преждите от естествен материал са предпочитани поради техните качества, но и голяма част от продуктите от изкуствен материал са добри качества и дори имат предимство.

От естествените материали Велбъжд АД използва вълната. Тя е най-разпространена у нас като суровина в текстилната индустрия. Вълната е здрава и издръжлива, което я прави идеална и за производството на прежди и за тъкане на килими, китеници и т.н. Изплетените от естествена вълнена прежда облекла задържат повече телесната топлина. За това и вълнената прежда се предпочита за плетенето на зимни дрехи.

 Производство на прежди от акрил от Велбъжд АД в Кюстендил

Велбъжд АД се занимава с производство и на прежди от акрил. Той е широко използван изкуствен материал в текстилната индустрия не само в България, но и в света. Преждите произведени от акрил имат свойства близки до тези на вълната. Изделията от тях стоят добре и не се свиват за разлика от нея.

Преждите от изкуствени материали са създадени, с цел да се избегнат недостатъците на тези от естествени материали. Те са много по-устойчиви, по-меки, не се сплъстяват и много по-лесно се багрят.

Велбъжд АД произвежда и прежди със смесен състав от вълна и акрил в различни съотношения - 30/70, 45/55 и други.

Ключови думи:
Велбъжд АД
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11928 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории