ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети Ведра Дент доктор Каназирска
Ведра Дент доктор Каназирска
Ведра Дент доктор Каназирска
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Средец
Адрес: бул. Патриарх Евтимий 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Ведра Дент доктор Каназирска - Премахване на зъбен камък в София

Стоматолог Цонка Каназирска предлага: ортодонстка помощ, дентална и орална хирургия, премахване на зъбен камък, поставяне на фасети и зъбни мостове в София.

Доктор Цонка Каназирска е стоматолог, практикуващ в град София към Дентален център Ведра Дент. Специалистът предлага: ортодонстка помощ, дентална и орална хирургия, премахване на зъбен камък, поставяне на фасети и зъбни мостове.

Ортодонтска помощ в град София от Доктор Каназирска

Доктор Цонка Каназирска предлага ортодонтска помощ включваща: постaвяне на зъбни коронки, лечение на пародонтит, изработка на зъбни мостови конструкции, изработка и постaвяне на зъбни пломби, лечение на коренови канали на зъбите, детска дентална медицина и орална хирургия.

Орална и дентална хирургия от Стоматологичен кабинет Ведра Дент

Оралната хирургия се занимава с лечение на хирургични заболявания в областта на лицево-челюстната област и устната кухина. Доктор Каназирска е специалист в тази област и извършва: отстраняване на челюстни кости и кисти, вадене на зъби, хирургично лечение на възпалителни процеси в лицево-челюстната област, лечение на травми на меките тъкани и зъбите.

Поставяне на зъбни мостове и фасети в град София от доктор Каназирска

Чрез поставянето на зъбни мостове, доктор Каназирска ще върне усмивката Ви в естествения й вид. Част от предимства на зъбните мостове са: разпределяне равномерно натоварването от дъвкателния процес, възстановява функция на зъбните редици, позволява да се храните и говорите нормално. Фасетите могат да променят коренно самочувствието и усмивката на клиента. Порцелановите фасети са изработени от стоматологична керамика и представляват много финна плочка, трайно променяща цвета, подреждането, размера и формата на зъбите.

Премахване на зъбен камък в град София от доктор Каназирска

Премахването на зъбен камък е необходима процедура, тъй като зъбният камък е място, благоприятно за развитие на токсични бактерии, вредни за зъбите и венците. Доктор Каназирска ще Ви помогне да се справите с този проблем, като почисти зъбите, с помощта на ултразвуков апарат. Премахването на зъбен камък се извършва само от стоматолог. Той не може да бъде отстранен с паста или четка в домашни условия.

Доктор Донка Каназирска практикува своята професия в 2 стоматологични кабинета в град София. Понеделник, сряда и петък е в кабинета си на бул. Васил Левски, а вторник и четвъртък работи към клиника Ведра Дент на бул. Патриярх Евтимий.

Ключови думи:
Стоматолог Средец, вадене на мъдерц София, Орална хирургия София, Дентална хирургия София, Поставяне зъбни мостове София, Премахване зъбен камък София, Поставяне фасети София, поставяне зъбни корони София, зъбни мостове София, фасети София, снемаеми протези София, избелване зъбите София, екстракция зъби София, реконтуриране гингивата София, реконтуриране зъбни корони София, поставяне зъбни импланти София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 6809 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории