ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи ВЕДОР - ДОРИАН МИТЕВ
ВЕДОР - ДОРИАН МИТЕВ
ВЕДОР - ДОРИАН МИТЕВ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: Хасковo - област / Община Харманли
Адрес: гр. Харманли, ул. Ханска №8А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ТРАНСПОРТ КАРТА

ВЕДОР - ДОРИАН МИТЕВ - Търговия със строителни материали в Харманли

Фирма Ведор -Дориан Митев град Харманли се занимава с търговия със строителни материали. Компанията извършва продажба на гипс, цимент, метални профили, керемиди, тухли, итонг, лепила, гипсокартон, стиропор, фибран брикети и дърва за огрев. Ведор предлага транспорт на строителни материали и дърва за огрев.

Ведор-Дориан Митев – търговия със строителни материали в Харманли

Фирма Ведор-Дориан Митев град Харманли е специализирана в търговията със строителни материали на дробно и едро. Компанията разполага с голямо разнообразие от стоки, необходими за ремонта и строителството. Ведор-Дориан Митев предлага:

  • гипс, цимент, лепилаВЕДОР - ДОРИАН МИТЕВ - Търговия със строителни материали в Харманли
  • метални профили, керемиди, тухли
  • гнайс, капаци, мозайка
  • гипсокартон, стиропор, фибран
  • дърва за огрев и брикети

Продажба на гипс, цимент и метални профили в Харманли

В продуктовата гама на Ведор - Дориан Митев град Харманли ще намерите гипс, цимент и метални профили. Стоките, които фирмата предлага са с гарантирано качество и ясен произход. Гипсът и цимента, предлагани от Ведор - Дориан Митев са в различни разфасовки и са производство на различни фирми. Металните профили се предлагат във варианти: декоративни, правоъгълни и квадратни.

Керемиди, тухли, итонг и лепила от Ведор - Дориан Митев град Харманли

Ведор - Дориан Митев град Харманли е фирма, която предлага богата продуктова гама от керемиди, тухли, итонг, лепила и други стоки, необходими в строителството. Ведор - Дориан Митев предлага богато разнообразие от керемиди и итонг. Покривът на всяка къща или друг вид постройка трябва да е с изключителна защита от метеорологични условия и с приятен външен вид. Итонга са газобетонни блокче, чрез които зидането на стени е бързо и лесно, поради ниското обемно тегло и големите размери на блокчетата.

Продажба на гипсокартон, стиропор и фибран в град Харманли

Ведор-Дориан Митев извършва продажба на гипсокартон, стиропор, фибран и други строителни материали. Гипсокартонът e екологичен и безвреден строителен материал, направен от нeтоксични и природни материали. Използва се за изграждането на преградни стени, окачени тавани, мокри помещения. Стиропорът е топлоизолационни материали, използващ в предимно в строителството, а също и като опаковъчен продукт.

Продажба на брикети и дърва за огрев в Харманли от Ведор-Дориан Митев

Освен строителни материали, Ведор-Дориан Митев извършва продажба на брикети и дърва за огрев. Брикетите са подходящи за горене в камини на твърдо гориво и в обикновени печки. Те могат да се използват като самостоятелно гориво, така и в комбинация с дърва. Ведор-Дориан Митев осигурява дърва за огрев на жителите на град Харманли и околните населени места. За целта компанията разполага с транспорт за превоз на брикети и дърва за огрев.

Ключови думи:
Ведор-Дориан Митев, Ведор-Дориан Митев Харманли, търговия строителни материали Харманли, строителни материали Харманли, гипс Харманли, цимент Харманли, метални профили Харманли, керемиди Харманли, тухли Харманли, итонг Харманли, лепила Харманли, гипсокартон Харманли, стиропор Харманли, фибран Харманли, брикети Харманли, дърва за огрев Харманли, транспорт строителни материали Харманли, транспорт дърва за огрев Харманли, VEDOR - DORIAN MITEV
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7428 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории