ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии Варненска търговска гимназия Г. С. Раков
Варненска търговска гимназия Г. С. Раковски Варна
Варненска търговска гимназия Г. С. Раковски Варна
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Варна / Широк център
Адрес: бул. Княз Борис I 55
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СПЕЦИАЛНОСТИ КАРТА

Варненска търговска гимназия Г. С. Раковски Варна - Търговска гимназия в град Варна

ВТГ Георги Стойков Раковски е Варненска търговска гимназия, предлагаща обучение по Икономическа информатика, Икономика и мениджмънт, Търговия, Митническа и данъчна администрация, а след 8-ми клас предлагаме специалност Оперативно счетоводство.

Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски

Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски обучава ученици от 8 до 12 клас. След 7-ми клас предлагаме специланостите: Икономическа информатика, Икономика и мениджмънт, Търговия, Митническа и данъчна администрация, а след 8-ми клас предлагаме специалност Оперативно счетоводство.

Приемът след 7-ми клас е чрез полагане на конкурсни изпити по БЕЛ и математика. Балът се формира като сбор от оценките по география и БЕЛ от свидетелството за завършен 7 клас и оценките от конкурсния изпит.

Специалност Икономическа информатика ВТГ Георги Стойков Раковски Варна

Специалност Икономическа информатика е със срок на обучение 5 години.  Завършилите тази специалност получават професия - Икономист-информатик и отлични знания по западните езици – немски и английски. Учениците се учат да работят с компютър, да използват база данни, електронни таблици и приложни програми за текстообработка,  както и да създават компютърни програми и уеб страници.

Специалност Икономика и мениджмънт от ВТГ Георги Стойков Раковски Варна

Завършилите специалност Икономика и мениджмънт, получават професия Икономист-мениджър. Срокът на обучение е 5 години, а курсът на обучение е дневен. В тази паралелка се изучават засилено езиците – английски и немски. Възпитаниците ще придобият умения и знания да управляват финансови, капиталови и човешки ресурси, да контролират, организират и планират дейностите на малка фирма. Учениците ще могат да прилагат съвременни компютърни офис-системи и да вземат управленски решения на ниво малка фирма.

Друга специалност, изучавана във ВТГ Георги Стойков Раковски е специалност Търговия. В тази паралелка също се изучават езиците – немски и английски и срокът на обучение е пет години. Завършилите специалност Търговия, придобиват професия Икономист. След успешно завършване, учениците придобиват умения и знания за управление на парични и стокови парични потоци в големи предприятия. Те могат да изготвят маркетингов и бизнес план, могат да прилагат също и нови комуникационни и информационни технологии.

Специалност Митническа и данъчна администрация в град Варна

Митническа и данъчна администрация е специалност, изучавана във Варненска търговска гимназия. Срокът на обучение е с продължителност 5 години, след което учениците придобиват професия Данъчен и митнически посредник. Учениците избрали тази специалност, получават добри практически умения и отлични знания за обработване, приемане и съхранение на данъчни и митнически документ.

Специалност Оперативно счетоводство ВТГ Георги Стойков Раковски, Варна

За учениците след завършен 8-ми клас предлагаме специалност Оперативно счетоводство. Приемът е по документи, като се взимат под внимание оценките по География, БЕЛ и Математика от свидетелството за основно образование.

Срокът на обучение е 4 години, а завършилите получават професия  Оперативен счетоводител. Оперативните счетоводители могат да работят в учебно тренировъчна фирма, осчетоводяват, попълват и оформят документи по дейността на фирма, могат да изготвят периодични и хронологични счетоводни отчети.

Ключови думи:
Варненска търговска гимназия, професионална гимназия Варна, специалност Бизнес администрация Варна, специалност Икономика мениджмънт Варна, специалност Икономическа информатика Варна, специалност Митническа данъчна администрация Варна, търговска гимназия Варна, специалност Оперативно счетоводство Варна, VTG Georgi Stoikov Rakovski
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 14917 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории