ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Помощни училища Валя Манолова
Валя Манолова
Валя Манолова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Помощни училища
населено място: град София / Сухата Река
Адрес: жк. Суха река, бл. 23
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ Ресурсен Център КАРТА

Валя Манолова - Ресурсен учител, педагог в град София

Валя Манолова е ресурсен учител, педагог към Ресурсен център София-град. Работи с деца с интелектуална недостатъчност в Суха река.

Ресурсен учител Валя Манолова в град София, квартал Сухата река

Валя Манолова работи като ресурсен учител към Ресурсен център София-град. Тя е педагог помагащ за социализацията и обучението на деца с интелектуална недостатъчност. Целта на нейната работа е приобщаването на децата в нормална среда, подпомагане на тяхното общуване и образование. В тази връзка е важно да се знае, че изоставащите деца развиват като останалите въпреки значителните и трайни нарушения в познавателната дейност те могат да усвояват знания и умения. Валя Манолова е специалист, отдал се на това да подпомага интегрирането на такива деца в училището, като важен фактор в тяхното развитие. 

Педагог Валя Манолова в град София, квартал Сухата река

Валя Манолова е педагог в град София, с дългогодишен опит е работата с деца с интелектуална недостатъчност.

Педагогиката е съвкупност от закономерности, принципи, методи и средства за провеждането на учебно-възпитателната дейност. Крайната и цел е формирането на човешката личност. Като специалист педагог Валя Манолова работи в сферата на обучението и образованието на децата с интелектуална недостатъчност в нормалната обстановка на общообразователното училище.

В случай че Ви е необходима помощ в отглеждането, обучението и възпитанието на Вашето дете със специални нужди, може да се обърнете към специалиста Валя Манолова. Нейното внимателно отношение и хъс в работата и са причината да постига винаги резултати, които ще Ви впечатлят.

Работа с деца с интелектуална недостатъчност от Валя Манолова в София

Валя Манолова е ресурсен учител, педагог, работещ с деца с интелектуална недостатъчност. Тя е с опит в обучителния процес на деца и ученици със специални образователни потребности, интегрирани в общообразователни учебни заведения. Работата с тях изисква всеотдайност и иновативност. Като основен метод Валя Манолова използва играта. Тя е най-лесния начин да достигнеш до детето и да му предадеш желаната информация. По този начин се развива и общуването, което е много важно когато е в обстановката на обикновеното общообразователно училище.

Ключови думи:
ресурсен учител София, педагог София Сухата река, детски педагог София Сухата река, работа деца интелектуална недостатъчност София, приобщаване деца специални нужди София, социализация деца специални нужди София, работа деца СОП, ресурсен център София, ресурсен педагог София, valq manolova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6048 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории