ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Валекс Компания
Валекс Компания
Валекс Компания
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Ямбол / Промишлена Зона
Адрес: ул. Ормана 94
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

Валекс Компания - Транспорт и спедиция на товари в град Ямбол

Фирма Валекс Компания град Ямбол предлага международен транспорт и спедиция на товари. Компанията извършва транспорт на групажни пратки в България и Европа.

Фирма Валекс Компания ООД извършва международен транспорт и спедиция на товари в град Ямбол. Компанията работи в областта на автомобилният транспорт от 1991 година и осъществява превози на товари по направления Западна и Средна Европа.

Спедиция на товари от Валекс Компания ООД

В начолото спедиторската дейност на фирма Валекс Компания ООД се развиваше по направленията: Италия, Франция, Германия, главно с превоз на комплексни товари, а от началото на 1996 година почнахме да извършваме и групажни превози на товари.

Валекс Компания ООД извършва спедиция на вътрешни и международни превози. Основната дейност на компанията е свързана със спедиция на товари по суша. Нашият екип, занимаващ със спедиторска дейност е съставен от специалисти с дългогодишен опит в областта на автомобилният транспорт. Освен спедиторска дейност Валекс Компания ООД е и главен застрахователен агент на ЗПАД Булстрад.

Международен транспорт на товари от Валекс Комерс ООД

Валекс Компания ООД извършва международен транспорт на товари в България и страни от Средна и Западна Европа: Италия, Германия, Франция, Белгия, Холандия, Испания, Англия, Австрия, Словакия и Чехия. Можете да разчитате на нас, при нужда от транспорт или съвет, за осъществяване на експедицията на стоките Ви, безпроблемно и възможно най-бързо.

Транспорт на групажни пратки от Валекс Комерс ООД

Компанията предлага транспорт на групажни пратки с договорени и уточнени срокове за доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. Дружеството разполага със собствен автопарк от бордови автомобили за превоз на товари.

Нашата цел е да извършваме по-широк спектър от услуги на своите клиенти с цел спестяване на време и парични средства. През годините на активна работа успяхме да се утвърдим, като професионален превозвач, коректен партньор и желана фирма в областта на спедицията и международният транспорт.

Ключови думи:
международен транспорт товари Ямбол, спедиция международни товари Ямбол, транспорт групажни пратки Ямбол, спедицонна дейност Ямбол, транспортна компания Ямбол, организиране транспорт товари Ямбол, транспорт товари Западна Европа Ямбол, транспорт товари Средна Европа Ямбол,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10004 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории