ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Превози-товарни автомобили ВАЛАРИ БГ 03
ВАЛАРИ БГ 03
ВАЛАРИ БГ 03
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Превози-товарни автомобили
населено място: Пловдив - област / Община Раковски
Адрес: гр. Раковски, ул. Тракия 12
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ АВТОПАРК КАРТА

ВАЛАРИ БГ 03 - Спедиция и международен транспорт Раковски

ВАЛАРИ БГ 03 развива своята дейност в сферата на транспорта и спедицията по дестинация Италия-България и обратно. Фирмата се занимава с международен товарен транспорт: превоз товари, групажни пратки, комплектни товари и др. Седалището на фирмата се намира в гр. Раковски

Спедиция и международен транспорт РаковскиФирма ВАЛАРИ БГ 03 град Раковски, развива своята дейност в сферата на транспорта и спедицията по дестинация Италия-България и обратно. Фирмата се занимава с международен транспорт и спедиция.

Като основна дейност на ВАЛАРИ БГ 03 е международен товарен транспорт: превоз на товари, групажни пратки, комплектни товари и др. Основна дестинация, по която работи фирмата е България - Италия - България.

Фирмата разполага с автомобилен парк, който включва композиции с влекачи с ремаркета. ВАЛАРИ БГ 03 предлага на клиентите си комплексни решения и индивидуален подход в избора на надежден превозвач, транспортна схема и логистично обслужване, съобразно конкретната нужда на всеки клиент.

Спедиция и международен транспорт на товари по дестинация България-Италия-България от ВАЛАРИ БГ 03, Раковски

ВАЛАРИ БГ 03 предлага международен транспорт и спедиция на товари, като се работи основно по трасето България-Италия-България. Дружеството разполага с квалифицирани шофьори, които имат богат дългогодишен и опит в международния транспорт и спедицията на товари. Основната цел на ВАЛАРИ БГ 03 е задоволяване на нуждите на постоянните партньори и набиране на нови клиенти.

В съответствие с вътрешноевропейският пазар, фирмата налага висок професионализъм при изпълнението на транспортните услуги. Дружеството предлага следните спедиторски услуги:  обработка на генерални и извънгабаритни товари, изготвяне на нужната документация, вътрешни превози на стоки.

Транспорт на комплектни товари по дестинация България-Италия-България от ВАЛАРИ БГ 03, Раковски

ВАЛАРИ БГ 03 извършва транспорт на комплектни товари с ежедневна информация за местонахождението на Вашият товар и точно уточнени срокове на доставка. Автомобилите, с които фирмата разполага са модерни и специализирано оборудвани за целта. Основната дестинация е от и до Италия.

Висококвалифицираните ни специалисти гарантират оптимално съотношение на цена - качество на сервиза и пълен контрол върху целия цикъл на транспортната услуга от заявката до крайния получател.

Превоз на групажни пратки по дестинация България-Италия-България от ВАЛАРИ БГ 03, Раковски

ВАЛАРИ БГ 03 е компания в град Раковски за спедиция и международен транспорт, извършваща  международен транспорт на групажни пратки в страната и чужбина. Работи се основно по дестинация от и до Италия.

Групажните пратки могат да се комбинира с друга стока или товар, като: палети с нестандартни или стандартни размери, връзки или ролки с метали. В зависимост от параметрите на товарите, който искате да превозим, преценяваме как най-безопасно и бързо да го доставим до желаната от Вас дестинация.

Ключови думи:
валари бг 03, valari bg 03, товарни превози Италия България, спедиция България Италия, транспортни услуги България Италия, логистично обслужване Италия България, комплектни товари България Италия, международни товарни превози, международни товарни превози за Италия, превоз групажни пратки България Италия, международен товарен транспорт Италия България, транспортни схеми Италия България, превозвач Италия България
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6607 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории