ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дърводобив Вадис Консулт
Вадис Консулт
Вадис Консулт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дърводобив
населено място: София - област / Община Самоков
Адрес: гр. Самоков, ул. Христо Йовевич 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КОНСУЛТАЦИИ КАРТА

Вадис Консулт - Дърводобив и търговия с дървен материал в Самоков

Вадис Консулт е фирма с предмет на дейност дърводобив в Самоков. Дружеството извършва услуги маркиране на дървета за сеч, изготвяне на документи за сеч, оценка на горски имоти и управление на гори.

Фирма Вадис Консулт развива своята основна дейност в областта на дърводобива в град Самоков. Дружеството се занимава с добив и търговия с дървесина и горски имоти. Предлага консултации при управление на горски площи.

Фирма Вадис Консулт разполага с необходимите машини и оборудване, за извършване на дърводобивната дейност. Във фирмата работи квалифициран персонал, с богат опит и нужните умения за работа.

Добития от дружеството дървен материал, се извозва до складовата база на фирмата, където временно се складира, преди продажбата му.

Фирма Вадис Консулт предлага на своите клиенти, количества от дърва за огрев, на склад. Дружеството е изградило стабилни позиции на пазара за дървен материал в района на град Самоков.

Благодарение на високото качество на добиваната дървесина и професионалния опит на служителите, фирмата се налага на пазара, като предпочитан и надежден партньор.

Вадис Консулт предлага на своите клиенти, консултации и управление на горски имоти. Дружеството разполага с квалифицирани специалисти, които ще ви дадат качествени и полезни съвети, свързани с управлението и стопанисването на вашите горски масиви.

Фирмата извършва покупко-продажбата на залесени терени, като по този начин утвърждава стабилните си позиции на пазара за горски имоти.

Фирма Вадис Консулт се грижи за качественото развитие на горите, като извършва залесяване на изсечени горски терени и следи за нередности в извършването на дърводобивната дейност, за да не бъде нарушен баланса в околната среда.

Ключови думи:
дърводобив Самоков, консултации дърводобив Самоков, изготвяне документация за сеч Самоков, консултации пазар горски имоти Самоков, търговия дървесина Самоков, маркиране гори Самоков, консултации сеч Самоков, търговия дърва Самоков, оценка горски имоти Самоков
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7316 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории