ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове Център за плодолечение доктор Людмила Ем
Център за плодолечение доктор Людмила Емилова
Център за плодолечение доктор Людмила Емилова
КЛИНИКА
Екип
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: Варна - област / Община Варна
Адрес: кк Св Св Константин и Елена х-л Азалия
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Център за плодолечение доктор Людмила Емилова - Лечение с плодове и природни методи във Варна

Център за плодолечение доктор Людмила Емилова в град Варна осъществява диагностика и профилактика на рискови състояния и лечение на голям брой заболявания. В клиниката се извършва лечение с плодове, използване на природни методи и плодово-чаен разтоварителен режим.

Център за плодолечение доктор Людмила Емилова във Варна

Център за плодолечение доктор Людмила Емилова - Лечение с плодове и природни методи във ВарнаВ Център за плодолечение доктор Людмила Емилова във Варна се осъществява профилактика, диагностика и лечение на заболявания, чрез разтоварителен режим (плодово-чаен) и природни методи.

През 1992 година доктор Людмила Емилова основава Клиника за лечение с плодове, въз основа на резултатите от прилагането на плодолечение върху себе си. Личният й опит показва че гладуването на плодове има същия лечебен ефект, като това на вода, но е много по-лесно поносимо за пациентите.

Клиника за лечение с плодове доктор Людмила Емилова във Варна

В своята Клиниката за лечение с плодове, доктор Людмила Емилова издига метода на плодолечение на още по-високо ниво, съчетавайки го с прецизни изследвания с най-съвременната Ломоносовмедицинска апаратура. Плодолечението позволява безрисково лечение на тежки заболявания.

Център за плодолечение доктор Людмила Емилова има за цел да създаде правилен режим за водене на здравословен начин на живот. Престоят в клиника за лечение с плодове предлага възможността да съчетаете лечение, контрол и приятна обстановка в едно цяло.

През 2007 година доктор Людмила Емилова е наградена с орден "Михаил Ломоносов" за заслуги и личен принос в развитието на дружеските отношения между народите на Русия и България и за високи постижения в опазването на човешкото здраве.

В Център за плодолечение доктор Людмила Емилова работи екип от висококвалифицирани лекари-специалисти, които използват най-модерната апаратура. Престоят в Клиниката за лечение с плодове ще позволи на пациентите да овладеят здравословния начин на живот.

Ключови думи:
лечение заболявания Варна, медицински центрове Варна, плодолечение Варна, лечение плодове Варна, лечение природни методи Варна, лечение алтернативни методи Варна, лечение с плодове Варна, алтернативна медицина Варна, лечебно гладуване Варна, лечение затлъстяване Варна, Tsentar za plodolechenie Doktor Lyudmila Emilova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 13990 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории