ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети ЦДМ Професор Кисов
ЦДМ Професор Кисов
ЦДМ Професор Кисов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Център
Адрес: ул. Лайош Кошут 22
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС УСЛУГИ КАРТА

ЦДМ Професор Кисов - Център по дентална медицина София, Център

ЦДМ проф Кисов е център по дентална медицина в град София за стоматологични услуги, лечение на кариеси, протезиране, избелване на зъби и орална хирургия.

Център по дентална медицина Проф Кисов предлага стоматологични услуги, като: избелване на зъби, лечение на кариеси, орална хирургия и протезиране. Центърът по дентална медицина се намира в град София.

Денталният център е създаден през 1994 година от Доктор Христо Кисов. Центърът разполага със специалисти с богат и дългогодишен опит в тази област опит, отдадени на своята професия и изключително внимателни в работата си. В клиниката ще получите консултация от профилирани стоматолози. 

Протезиране на зъби от ЦДМ Проф Кисов

В ЦДМ Проф Кисов се предлага протезиране на зъби. Услугите по протезиране, предлагани в Център по дентална медицина Прфофесор Кисов включват изработване на: металокерамични коронки, керамични коронки, метални коронки, фасети, металокерамични мостове, временни конструкции, цели или частични протези, коронки, протези и мостове върху импланти.

ЦДМ Проф Кисов работи единствено с материали от високо качество за изработка на мостове, протези и коронки за качествен и дълготраен ефект.

Орална хирургия от ЦДМ Проф Кисов

ЦДМ Проф Кисов предлага орална хирургия на пациенти от различните възрастови групи.  Този вид хирургия представлява, лечение на заболявания, чрез хирургични интервенции в областта на устната кухина. В ЦДМ Проф Кисов се предлагат следните услуги по орална хирургия: Оперативно изваждане на ретинирани зъби, Отстраняване на доброкачествени тумори на челюстните кости, Биопсия на туморни процеси, Хирургично лечение на възпалителни процеси в лицево-челюстната област,Отстраняване на кисти в областта на челюстите, Пластика за затваряне на комуникация с максиларния синус.

Избелване на зъби от ЦДМ Проф Кисов

ЦДМ Проф Кисов извършва за своите пациенти избелване на зъби. Тази процедура може да се извърши, както в денталния център, така и в домашни условия. Процедурите по избелване на зъби са безопастни и безболезнени. Те представляват нанасяне на избелващ гел по повърхността на зъбите и активирането му, чрез  специална лампа. При желание за избелване в домашни условия, предварително трябва да ви бъдат поставени силиконови шини и избелващ гел.  ЦДМ Проф Кисов разполага с иновативна техника за постигане на дълготраен ефект.

Лечение на кариес от ЦДМ Проф Кисов

В ЦДМ Проф Кисов се предлага лечение на кариес при деца и възрастни. Зъбният кариес е най-чести срещаното заболяване на зъбите. Центърът по дентална медицина Проф Кисов, лечението на кариесът протича без кървене и болка. Основен метод, чрез който се извършва лечение на кариес е поставянето на пломба пломбите. . При лечението на кариес в центърът се използват качествени материали, позволяващи направата на възстановявания, които наподобяват формата и цветът на естествения зъб. В ЦДМ Проф Кисов се предлагат пломби като: фотополимери, химиополимери, композити и амалгама, според изискванията на пациента. 

Ключови думи:
протезиране зъби София, орална хирургия София, избелване зъби София, Център по дентална медицина Проф Кисов София, дентален център Кисов, дентален център София, стоматологични услуги София Център, избелване зъби София, профилактика стоматологични заболявания София, консервативно стоматологично лечение София, орална хирургия София, зъбопротезиране София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9158 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории