ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ЦДГ Пролет
ЦДГ Пролет
ЦДГ Пролет
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: Разград - област / Община Цар Калоян
Адрес: с. Езерче, ул. Димчо Дебелянов 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МЕНЮ КАРТА

ЦДГ Пролет - Целодневна детска градина в Езерче, Разград

ЦДГ Пролет е Целодневна детска градина, разположена в село Езерче, Област Разград. В детската градина се предлага възпитание и обучение на деца от 3 до 7 години.

Целодневна детска градина в село Езерче, Област Разград

ЦДГ Пролет - Целодневна детска градина в село Езерче ЦДГ Пролет е Целодневна детска градина, намираща се намира в село село Езерче, Област Разград и приема за възпитание, обучение и предучилищна подготовка на деца от 3 до 7 години.

Приоритет в детската градина е личностното развитие на децата, тяхното обучение и подготовка за училище.  Възпитателите в детската градина наблягат на развитието на детето, неговото обучение, както и как да се научи да общува и да създава приятелства.

Целодневна детска градина Пролет разполага с просторни и светли стаи за обучение и игра, спално помещение, обезопасен двор, детска площадка и собствена кухня. Менюто, което се предлага в детската градина е изготвено по детски рецептурник, като стриктно се следи за качеството на продуктите. Всеки ден в ЦДГ Пролет се консумират зеленчуци, плодове и млечни продукти. Екипът в детската градина включва и медицински специалисти, които следят за хигиената в сградата на детското заведение и се грижат целодневно за Вашите деца.

Възпитание и обучение на деца от ЦДГ Пролет в село Езерче, Разград

ЦДГ Пролет предлага възпитание и обучение на деца в приятна, уютна и стимулираща тяхното развитие обстановка. Целодневната детска градина залага над личностното развитие на децата и техните първи стъпки в обучението и натрупването на знания. Програмата за обучение и възпитание в ЦДГ Пролет е одобрена от Министерството на образованието и науката (МОН).

В групите на детската градина се създават условия за творческо и личностно развитие, овладяват се различни форми на познание и се развиват качествата на децата да общуват, да творят и най-вече да се забавляват. Екипите от квалифицирани възпитатели, които работят в ЦДГ Пролет провокират интересите на децата към нови познания, да търсят и намират отговорите на въпроси, които ги интересуват.

Ключови думи:
ЦДГ Пролет, ЦДГ Пролет Езерче Разград, ЦДГ Пролет Цар Калоян, целодневна детска градина Езерче Разград, обучение деца 3 7 години Езерче, възпитание деца 3 7 години Цар Калоян, обучение деца Езерче Разград, Celodnevna detska gradina Prolet
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7760 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории