ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти-аксесоари ТСАКИ ООД
ТСАКИ ООД
ТСАКИ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Авточасти-аксесоари
населено място: София - област / Община Костинброд
Адрес: гр. Костинброд
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ BlueSky Card КАРТА

ТСАКИ ООД - Търговия с химически продукти за автомобили в Костинброд

Фирма ТСАКИ ООД е с основна дейност търговия с химически продукти за леки и тежкотоварни автомобили в град Костинброд. Дружеството е представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за България и Македония.

Търговия с химически продукти за автомобили от ТСАКИ в Костинброд

ТСАКИ ООД - Търговия с химически продукти за автомобили в КостинбродФирма ТСАКИ ООД се занимава основно с търговия с химически продукти за леки и тежкотоварни автомобили в град Костинброд. Фирмата е създадена през 1989 година. От 2001 година ТСАКИ ООД става изключителен представител на испанската фирма KRAFFT S.L. за България и Македония.

Фирма KRAFFT има почти 60 годишна история в производството и разработката на химически продукти за леки и тежкотоварни автомобили. Дружеството е сертифицирано с ISO 9001,  ISO 14001, както и OHSAS 18001.

След 2004 година фирма KRAFFT става част от ITW group (Illinois Tool Works). Фирмата започва да предлага продуктите на Белгийската компания Wynn's. Благодарение на богатата продуктова гама на KRAFFT и WYNN's и отличното качество на предлаганите продукти, фирма ТСАКИ ООД се налага на пазара, като надежден и предпочитан доставчик на много фирми в България.

Фирма ТСАКИ ООД предлага на своите клиенти голямо разнообразие от химически продукт за леки и тежкотоварни автомобили на най-добри цени. От февруари 2009 година Дружеството произвежда AdBlue Blue Sky по лиценз на немския химически концерн KRUSE K.G.

През 2010 година фирма ТСАКИ ООД представи на Българския пазар своята нова линия продукти Блускай Моторни масла - изцяло произведени в Германия.

Ключови думи:
химически продукти леки автомобили Костинброд, химически продукти тежкотоварни автомобили Костинброд, продукти автомобили KRAFFT Костинброд, смазочни продукти BlueSky Костинброд, оборудване складиране AdBlue BlueLine, оборудване продажба AdBlue BlueLine, TSAKI
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9387 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории