ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство мебели Троянска мебел
Троянска мебел
Троянска мебел
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Производство / Производство мебели
населено място: Ловеч - област / Община Троян
Адрес: кв. Попешка 1, ул. Васил Левски 172, вх. А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОРЪЧКА КАРТА

Троянска мебел - Производство и търговия с мебели в град Троян

Фирма Троянска Мебел ЕООД, град Троян се занимава с производство и търговия на мебели: кухни, спални, секции, гардероби и други мебели от дърво и дървени плоскости.

Производство на мебели от Троянска Мебел ЕООД в град Троян

Троянска мебел - Производство и търговия с мебели в град ТроянТроянска Мебел ЕООД е създадена през 1986 година, с основен предмет на дейност производство и търговия на мебели. За нуждите на своето производство фирмата е изградила съвременно оборудвана база, разполагаща с всички необходими машини за обработка на дърво и дървени плоскости.

Троянска Мебел ЕООД разполага с екип от висококвалифицирани дизайнери, проектанти и монтажници, които създават едни от най-качествените мебели в страната. В офиса на фирмата може да поръчате обзавеждане за Вашата кухня, спалня, детска стая, антре и всичко необходимо за дома, офиса или вилата.

В производството на мебели Троянска Мебел ЕООД влага висококачествени материали: бук, дъб, череша, чам, MDF, ламинирани и фурнировани плоскости. Освен това използваните байцове, лакове, лепила и други материали за повърхностна обработка са със сертификат за качество на ЕС, което гарантира че са екологично чисти и безопасни за човека.

Търговия на мебели от Троянска Мебел ЕООД в град Троян

Троянска Мебел ЕООД извършва търговия с висококачествени мебели от дърво и дървени плоскости. За целта фирмата разполага със специализиран транспорт за доставка, който на територията на град Троян е безплатен. В търговската част на фирмата може да разгледате готови мебели, да разгледате продуктовите каталози и да получите професионална консултация за избор на най-подходящото за Вас обзавеждане. Съвместно с проектантите и дизайнерите на Троянска Мебел ЕООД може да създадете и собствен модел, който да поръчате за изработка от материали, подхождащи на Вашия интериор и вкус, съобразени със собствените Ви нужди и изисквания.

Ключови думи:
производство мебели Троян, търговия мебели Троян, цялостно обзавеждане Троян, обзавеждане офис Троян, обзавеждане спалня Троян, мебели спалня Троян, кухненско обзавеждане Троян, обзавеждане кухня Троян, мебели бук Троян, мебели дъб Троян, мебели череша Троян, мебели чам Троян, мебели МДФ Троян, детско обзавеждане Троян, обзавеждане детска стая Троян, Тroqnska Мebel
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 7806 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории