ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Трайдънт Фрейт
Трайдънт Фрейт
Трайдънт Фрейт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Варна / Район Одесос
Адрес: ул. Райко Жинзифов 46
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

Трайдънт Фрейт - Транспортни услуги и спедиционна дейност във Варна

Трайдънт Фрейт е фирма в град Варна, предлагаща корабно агетиране на трампови и линейни кораби, спедиция, международен автомобилен, речен и жп транспорт.

Трайдънт Фрейт ООД развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Фирмата предлага и корабно агетиране на трампови и линейни кораби, превози в контейнери, международна спедиция с речен, автомобилен, жп транспорт. Дружеството се намира в град Варна.

Международен транспорт от Трайдън Фрейт ООД

Международен транспортТрайдън Фрейт ООД извършва превози в контейнери, международна спедиция с речен, автомобилен и жп транспорт. Компанията разполага с екипи от специалисти, способни да предложат възможно най-добрия вариант за обработка на вашите товари за внос и износ, както и оформяне на митнически документи на място. Фирмата предлага автомобилен и железопътен транспорт до всяка точка на Европа.

Корабно агентиране от Трайдън Фрейт ООД

Трайдън Фрейт ООД извършва за своите клиенти корабно агентиране. Дружеството разполага с висококвалифицирани опитни специалисти, които предоставят пълната гама от услуги свързани с агентирането на кораби, посещаващи българските пристанища, като: Линейни и трампови кораби, Танкери, Пасажерски кораби. Ние се стремим да реагираме по най-бързия и правилен начин във всички ситуации свързани с обработката и уреждането на формалностите на корабите, като по този начин целим да се намали техният престой в пристанището.

Спедиция на товари от Трайдън Фрейт ООД

Трайдън Фрейт ООД предлага спедиция на вътрешни и международни товари. Основната дейност на компанията е свързана със спедиция на товари по море. Ние предлагаме широка гама от спедиторски услуги свързани с речни, въздушни, ЖП и автомобилни превози. Услуги, които извършваме: Обработка на генерални и извънгабаритни товари, Уреждане на митнически формалности, Изготвяне на документация, Пристанищни услуги, Вътрешни превози на стоки.

Превоз на товари с ЖП транспорт от Трайдън Фрейт ООД

Речен транспорт от Трайдън Фрейт ООДКомоания за международен транспорт Трайдънт Фрейт ООД предлага широка гама от услуги по превоз на товари с ЖП транспорт. Фирмата извършва железопътен транспорт на товари както в страната и чужбина. Международните направления, по които работим са от и за: Балканските страни, Русия, Украйна, Близкият изток, Западна Европа и страните от централна Азия. Трайдънт Фрейт ООД може да бъде Вашият бърз, безплатен и точен калкулатор на ЖП навла, което би Ви донесло единствено предимства в търговската Ви дейност.

Речен транспорт от Трайдън Фрейт ООД

Трайдън Фрейт извършва речен транспорт на генерални, насипни, течни и извънгабаритни товари по навигационната част на река Дунав с различни по вид и големина речни кораби. Фирмата предлага чартиране на речни съдове чрез Български, Сръбски, Румънски, Германски и речни превозвачи опериращи по река Дунав.

Автомобилен транспорт на товари от Трайдън Фрейт ООД

Трайдън Фрейт ООД притежава собствен автопарк за тежкотоварни превозни средства, чрез които осъществява автомобилният транспорт на товари от и за Пристанище Варна. Фирмата организира товаро-разтоварителна дейност на пратките по контейнерите и доставка до вътрешността на страната със собствени транспортни средства. Предлагаме организиран превоз на цели и групажни контейнери като се съобразяваме с изискванията на нашите клиенти за цена и транзитно време.

Ключови думи:
транспорт Варна, транспортна фирма Варна, транспортни услуги Варна, транспортна компания Варна, спедиция Варна, спедиционна дейност Варна, корабно агентиране Варна, превоз контейнери кораб Варна, морски транспорт Варна, речен транспорт Варна,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10434 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории