ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Черни и цветни метали Трансметал
Трансметал
Трансметал
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Метални изделия / Черни и цветни метали
населено място: Пазарджик - област / Община Велинград
Адрес: гр. Велинград ул. Петър Берон 47 (Индустриална зона - бившият завод Георги Димитров)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЧЛЕНСТВА КАРТА

Трансметал - Изкупуване на черни и цветни метали във Велинград

Трансметал ЕООД сe занимава с разрушаване на сгради, изкупуване и рециклиране на метали, производство на бетон и арматурни заготовки в град Велинград.

Трансметал ЕООД е фирма в град Велинград, която се занимава с производство на бетон и арматурни заготовки, разрушаване на сгради, изкупуване и рециклиране на черни и цветни метали и моторни превозни средства за скрап.

Изкупуване на черни и цветни метали от Трансметал

Трансметал ЕООД предлага изкупуване и рециклиране на черни и цветни метали. За целта дружеството разполага с бази за рециклиране и превозни средства за транспортиране на метали. Трансметал ЕООД разполага с бази за отпадъци, разположени в градовете: Ракитово,  Велинград, Чирпан, Септември, Панагюрище, Пловдив, Пазарджик и Стара Загора. Трансметал изкупува автомобили и издава удостоверение за сваляне от регистрация пред КАТ. Фирмата изкупува: черни и цветни метали, автомобили, автобуси и камиони за скрап.

Разрушаване на сгради от Трансметал

Трансметал ЕООД предлага за своите клиенти услуга разрушаване на сгради. За тази цел дружеството разполага със собствена специализирана техника, багери и кранове. Основен приоритет на компанията след  разрушаване на сгради е бързината и чистотата след разрушаването им. Компанията извършва: разрушаване, разбиване, демонтаж и къртене на сгради и промишлени съоръжения.

Производство на бетон от Трансметал

Трансметал ЕООД се извършва производство на бетон във Велинград. Компанията разполага със собствени бетонови помпи и бетонов възел. Трансметал ЕООД издава сертификат за качество на произвеждания от нея бетон. Бетоновите възли на дружеството работят с 60 куб/ час произвеждан бетон. Доставянето и полагането на бетон се осъществява от висококвалифицирани специалисти, работещи във фирмата. Предлагаме възможност на гъвкави и разсрочени плащания, което е знак на доверие към клиентите на дружеството.

Производство арматурни заготовки от Трансметал

Трансметал ЕООД извършва производство на арматурни заготовки и монтаж на място, посочено от клиента. Във всяка една конструкция от стоманобетон, изключително голямо влияние указва арматурата. Съществена за съвременното строителство, арматура има сходен с бетона коефициент на топлинно разширение, позволяващо строителството на стоманобетонни конструкции да е успешно при различните климатични условия.

Професионалният технически обучен екип от професионалисти, работещ в Трансметал ЕООД и коректното отношение към клиентите са спечелили много коректни партньори на фирмата.

Ключови думи:
изкупуване метали Велинград, разрушване сгради Велинград, производство арматурни заготовки Велинград, производство бетон Велинград, арматура Велинград, скрап Велинград, разрушителни дейности Велинград, събаряне сгради Велинград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15629 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории