ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Международен транспорт ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
ТРАНСЛЕНД
УСЛУГИ
>> Железопътни и комбинирани превози
>> Комплектни автомобилни превози
>> Групажни автомобилни превози
>> Контейнерни превози
>> Авио карго превози
>> Складова дейност и дистрибуция
>> Речен транспорт
>> Банкови гаранции
>> Карго застраховки
>> ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА
>> РАБОТА
дейност: Транспорт и спедиция / Международен транспорт
населено място: град София / Манастирски Ливади
Адрес: ул. "Тодор Джебаров" №122, офис 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ТРАНСЛЕНД - Транспорт Логистика Спедиция София Манастирски Ливади

Фирма Трансленд ООД е водеща компания, специализирана в областта на транспортната логистика и спедиция. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма Трансленд ООД е водеща компания, специализирана в областта на транспортната логистика. Централният офис на фирмата е в София, с офиси в Бургас, Варна и Пловдив. Свои представители и агенти имаме и в почти всички големи градове в страната, на дунавските пристанища и по граничните пунктове със стратегическо транспортно значение. Реализираният оборот на фирмата за 2008 год. е 49 млн. лева.

Приоритет за ръководството и екипа ни е комплексното обслужване на клиентите, включващо както дейността по осъществяване на самите превози, така и разработване на оптимална транспортна схема, съобразена с естеството на превозваните товари и изискванията на товародателите.

Трансленд ООД има директни договори с железници (БДЖ ЕАД, Сръбски железници, Македонски железници и др.), с фериботни и морски линии, агенти и превозвачи, което ни позволява да предлагаме на клиенти си качество на услугите на конкурентни цени, обезпечени с коректност, професионализъм и сигурност на доставките. 
Екип от квалифицирани спедитори се грижи всеки клиент да получи компетентно решение на своя транспортен проблем в съответствие с конкретните си бизнес интереси.

Дейноста ни обхваща международни железопътни, контейнерни, групажни и комплектни автомобилни превози, въздушни карго-превози, мултимодални транспорти и транспорти вътрешно съобщение. На клиентите си предлагаме пълен набор от логистични услуги, складово обслужване и дистрибуция на пратките в рамките на страната, банкови гаранции и карго-застраховки. Трансленд е лицензиран митнически агент.

Актуална информация за товарите се осигурява чрез съвременни информационни технологии и специално разработени програмни продукти за обработка на данните.

Предоставяме на клиентите и партньорите си предимството от работата с опитен и висококвалифициран екип, заедно с възможността за оптимизиране на транспортните разходи и гарантиране сигурността на превозите.

С нас можете да комуникирате на немски, английски, руски, френски език.

Ключови думи:
TRANSLEND OOD, Транспорт Логистика, transport logistika, Спедиция София Манастирски Ливади, ТРАНСЛЕНД, авио транспорт, avio transport, автомобилен транспорт, avtomobilen transport, банкови гаранции, bankovi garancii, бордови автомобил, bordovi avtomobil, вагони внос, vagoni vnos, вътрешен превоз, групажни пратки, grupajni pratki, групажна линия, дистрибуция, дрехарки, dreharki, железопътен транспорт, jelezopyten transport, застраховки товари, zastrahovki tovari, комбинирани превози, kombinirani prevozi, комплектни превози, komplektni prevozi, контейнер, контейнеровоз, konteinerovoz, логистика, митнически контрол, mitnicheski kontrol, митническо агентиране, mitnichesko agentirane, опасни пратки, opasni pratki, транспорт, хладилен, автомобил, hladilen avtomobil
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 21454 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории