ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Горско, ловно стопанство ТП Държавно Горско Стопанство Тича
ТП Държавно Горско Стопанство Тича
ТП Държавно Горско Стопанство Тича
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Горско, ловно стопанство
населено място: Сливен - област / Община Котел
Адрес: село Тича, ул. Георги Димитров 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДЕЙНОСТИ КАРТА

ТП Държавно Горско Стопанство Тича - Горско стопанство в с. Тича, област Сливен

ТП Държавно Горско Стопанство с. Тича, обл.Сливен, обхваща склоновете на Лиса планина и северните склонове на Котленско–Върбишкия дял на главната Старопланинска верига.

ТП Държавно Горско Стопанство в село Тича, област Сливен

ТП Държавно горско стопанство с. Тича се намира в сливенска област, община Котел. Обхваща територията на север от централното било на Източна Стара планина, склоновете на Лиса планина и северните склонове на Котленско – Върбишкия дял на главната Старопланинска верига. Основната дейност на ДГС Тича е стопанисване, опазване и управление на горските територии, за които отговаря.

Релефът на стопанството има пресечен планински и полупланински характер. Хидрогравската мрежа включва горната част от водосборния басейн на река Голяма Камчия и най-горната част от водосбора на р. Янтра. Водният отток е по-голям през зимата и пролетта и малък през лятото и есента.

Климатичните условия в района са от съществено значение за развитието на типовете горски растения и формирането на горскостопанските райони.

Дърводобив от Държавно Горско Стопанство в село Тича, област Сливен

Държавно Горско Стопанство с. Тича се занимава и с дърводобив. Той се състои от дървесина, подлежаща на изсичане по горско-санитарни причини. Добитото количество обичайно се продава на търг или се организира такъв за намиране на фирма, която да извърши и дейностите по добива.

ДГС Тича следи за стриктното прилагане на Закона за горите. При откриване на дървен материал, без наличието на документ за собственост, от стопанството налагат санкции към съхраняващия дървесината и извършват конфискации.

Ловно-стопанска дейност от ДГС в с. Тича, обл. Сливен

Условията в Държавно горско стопанство с. Тича, благоприятстват развиването на ловно-стопанска дейност, като развъждане и следене на популацията на редица животински видове. Стопанството се грижи за запазването на дивеча на своята територията, което включва съблюдаване за бракониери и тяхното санкциониране, както и климатичните особености и промените влияещи на популацииите.

Ключови думи:
ТП Държавно Горско Стопанство Тича, дърводобив Тича, дърводобив Сливен, ДГС Тича, горско стопанство Сливен, горска стопанство Тича, търговия дървен материал Сливен, търговия дървен материал Тича, дърва огрев Тича, дърва огрев Сливен, tp darjavno gorsko stopanstvo
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8906 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории