ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Отопление и ел инсталации ТОПЛОФИКАЦИЯ ВТ
ТОПЛОФИКАЦИЯ ВТ
ТОПЛОФИКАЦИЯ ВТ
ДЕЙНОСТИ
Дялово разпределение
Лицензи
Топлопреносната мрежа
дейност: Инсталации, техника / Отопление и ел инсталации
населено място: град Велико Търново / Бул. Никола Габровски
Адрес: ул. "Никола Габровски" №71А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЦЕНИ КАРТА

ТОПЛОФИКАЦИЯ ВТ - Производство и пренос на топлинна енергия във Велико Търново

ТОПЛОФИКАЦИЯ ВТ предлага топлинна енергия,доставяна на клиентите с топлоносители:гореща вода-предназначена за отопление и битово водоснабдяване.Произвежда и ел енергия,изкупувана от Енерго-Про България.

Топлофикация Велико Търново е дружество което предлага топлинна енергия с топлоносители,електрическа енергия и услугата дялово разпределение на топлинна енергия,включително в сгради с обща сграда на отоплителна инсталация и с общ източник извън системата на топлоснабдяване.

Създадено е като отоплителна централа с цел задоволяването нуждите на Национален Военен Университет Васил Левски.Малко по-късно след основаването ни,изградихме два водогрейни котли.

Нашата компания е от една от първата която започна да предлага през 2005г. услугата дялово разпределение в сгради използвали топлинна енергия и първа измерва консумираната енергия чрез топломери в сгради,обществени обекти и жилищни блокове,присъединени към топлопреносната мрежа.

С решения на Държавната комисия за енергийно регулиране към Министерски съвет на Република България на дружеството ни са издадени лицензии за производство на топлинна енергия и за пренос на топлинна енергия на територията на града.

Производственият капацитет на централата се състои от водогрейни котли,когенерационен модул с топлинна мощност и парни котли на природен газ с различни мощности.Част от котелните уредби са оборудвани с комбинирани горелки за изгаряне и котелно гориво като резервен вариант.Дружеството разполага с мазутно стопанство за съхранение на котелно гориво, осигуряващо висока производството и надеждност на топлинна енергия.

Топлопреносната мрежа ни дава възможност за снабдяване с топлинна енергия десетки стопански предприятия,административни сгради и обществени и близо 11хил. апартамента.

Ключови думи:
топлофикация Велико Търново,Дялово разпределение Велико Търново,Лицензи Топлофикация Велико Търново,Топлопреносната мрежа Велико Търново,топлинна енергия Велико Търново,отопление Велико Търново,производство електрическа енергия Велико Търново,парно Велико Търново,топла вода топлофикация Велико Търново
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 13094 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории