ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Текстил и кожа Текстил Тонзос 95 АД
Тонзос 95 АД
Тонзос 95 АД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Текстил и кожа / Текстил
населено място: град Ямбол / Център
Адрес: Ямбол, ул. Търговска 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Тонзос 95

Дружеството е специализирано и в производството на плетени хирургически конци - добре познати на българския и руския пазар като медицински консуматив с високо качество

Тонзос 95 АД е правоприемник на Тонзос ООД и съществува като предприятие със същия вид дейност от 1971 година. Дружеството е текстилно предприятие, което развива дейността си в три направления: разработка, производство и продажба на жакардови платове за мека мебел и матраци; пасмантерийни изделия за шивашката индустрия, ленти и колани за мебелното производство.
Дружеството е специализирано и в производството на плетени хирургически конци - добре познати на българския и руския пазар като медицински консуматив с високо качество.

Тонзос 95 АД е единствен производител в България на жакардови мебелни платове и плетени полиамидни антимикробни хирургически конци с утвърдени традиции и опит в тези производства повече от 25 години.
Фирмата притежава патент и свидетелства за промишлен дизайн за седем дизайна текстилни плетени мрежи за обувното производство, както и Търговска марка Поликон/ Polycon за хирургически конци.

Предприятието разполага със специализирано оборудване за подготовка и производство на широка гама жакардови тъкани, пасмантерийни изделия и плетени хирургически конци. За изпълнението на основните и спомагателни процеси фирмата има собствен багрилен участък, който е предпоставка за независимост и дават възможност за бърза реакция.

Лабораторията на фирмата за физико-механични изпитвания разполага с контролна апаратура за извършване на необходимия контрол.
На централно място в фирмата поставя успеха на своите клиенти и сътрудн
ици.

Тонзос 95 АД прилага и непрекъснато подобрява въведена и сертифицирана система за управление на качеството - СУК, Тонзос 95 АД демонстира способността си постоянно да осигурява продукт, който да отговаря на клиентските изисквания и на приложимото законодателство и да увеличава удовлетворението на клиентите.

Нарастващите изисквания на клиентите и конкуренцията на вътрешния пазар са основание Тонзос 95 АД да си постави следните цели:
• достигане и поддържане изискванията на международните стандарти по отношение на техническото равнище и качеството на предлаганите продукти;
• поддържане на Система за управление на качеството /СК/, изградена на основата на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2008 / EN ISO 13485:2003., осигуряващи висококачественно изпълнение на изискванията на клиентите и поддържане на постоянно ниво на качеството на произвежданите продукти;
• придобиване правото за поставяне маркировка „СЕ” на произвежданите медицински продукти в съответствие с изискванията на Директива 93/42/ЕЕС;
• утвърждаване на завоювани вече пазари и излизане на нови;
ежедневно предлагане на клиентите: иновационни и надежни продукти, компетентно консултиране при избора на изпитани рашения и специфични заявки, сигурност на доставките, изгодно съотношение поръчка - цена и др
За постигане на основната цел на ръководството - максимално удовлетворяване на желанията и очакванията на нашите клиенти и регулаторни органи, в Дружеството е внедрена и де
йства Система за управление на качеството на база БДС EN ISO 9001:2008/ EN ISO 13485:2003

Предприятието развива дейността си в три направления на текстилното производство, като се стреми да поддържа взаимноизгодно партньорство с клиентите и проучва техните изисквания по отношение на продуктите на дружеството, разбира нуждите и очакванията на клиента по отношение на продукта - качество, цена, срок на доставка, с оглед по-пълното му задоволяване:

• жакардови платове за мебелното производство (мека мебел и матраци);
• пасмантерийни изделия за шивашкото производство;
• полиамидни хирургически конци „Поликон”;

И в трите си производства разполагаме с широк асортимент продукти, които разработваме, мострираме и предлагаме на своите клиенти. В тъкачницата и пасмантерията се правят разработки по мостри и проекти на клиенти от наши специалисти десенатори. Продуктите ни се използват предимно в мебелното, шивашкото и обувното производство, а медицинското изделие хирургически конец Поликон се реализира като краен проудкт в медицината за шевен материал.

Всички изделия са изработени от екологично чисти и висококачествени материали, произведени от водещи текстилни компании. Особено внимание и усилие се реализира в областта на разширяване и разнообразяване на асортимента на жакардови платове за матраци, разработване на платове с участие на естествени материали в богата цветова гама, стабилизиране на структурата и повишаване качеството на платовете.

Ключови думи:
Текстил, пасмантерийни изделия, хирургически конци,Тонзос 95 ,tonzos
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8821 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории