ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Алкохолни напитки Тохун
Тохун
Тохун
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Алкохолни напитки
населено място: Бургас - област / Община Поморие
Адрес: гр. Поморие Местност Кошарите
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ВИНА КАРТА

Тохун - Винарска изба в град Поморие

Винарска изба Тохун е в непосредствена близост до град Поморие, местност Кошарите. Винарната се простира на площ от 11 333 кв. м.

Винарска изба Тохун е разположена в екологично чист регион, далеч от промишлени производства, на територията на град Поморие. Обектът е въведен в експлоатация през 2009г. и е построен на собствен терен с площ 11 333 кв. м.

Винарска изба Тохун предлага вино с марката Сороко, произведено от сортовете: Шардоне, Совиньон блан, Мерло и Каберне Совиньон.

Избата е изградена в съответствие със съвременните технологични принципи за винопроизводство и с действащите европейски и български нормативни актове за винопроизводство, строителство и проектиране.

Производствената дейност на Тохун включва: приемане и преработка на гроздето, производство и съхранение на вината, съзряване на виното в дъбови бъчви, бутилиране, отлежаване на виното и реализация на бутилираните вина,

Гроздоберът се планира предварително според технологичната зрялост – танини, киселини и захарност и е с продължителност 30 дни. Сортовия състав е специално селектиран за производството на висококачествени бели и  червени купажни вина.

Винопроизводството се осъществява в сграда, с надземна и подземна част. Тохун разполага с помещение за бъчви с площ oт площ 387 кв.м. и дъбовите бъчви с вместимост 225 л.

Обработваната реколта във винарска изба Тохун, средно дава по 300 000 литра червено и 100 000 литра бяло вино. Контролът по качеството се осигурява в специална лаборатория, като от всяка партида се отделят мостри, които се съхраняват и използват при рекламация.

Ключови думи:
винарска изба Тохун, винарска изба Поморие, винопроизводство Поморие, вино Тохун, вино Поморие, лозя Поморие, лозя Тохун, производство висококачествени вина Поморие, производство грозде Поморие,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9568 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории