ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически инсталации, техника ТОДОР БАКАЛОВ ЕТ
ТОДОР БАКАЛОВ ЕТ
ТОДОР БАКАЛОВ ЕТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Електрически инсталации, техника
населено място: Пловдив - област / Община Карлово
Адрес: гр. Карлово ул. "Дъбенско шосе" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ТОДОР БАКАЛОВ ЕТ - Проектиране изграждане слаботокови инсталации Карлово

ЕТ ТОДОР БАКАЛОВ е специализирана в проектирането на електрически инсталации, изграждането, ремонта и поддръжката на слаботокови инсталации и предлагаме пълната гама кабели и проводници на конкурентни цени. Развиваме нашата дейност на територията на област Пловдив и община Карлово.

 ЕТ „ТОДОР БАКАЛОВ” гр. Карлово е създадена през 1991година с предмет на дейност „Търговия на ел. материали, Маркетингови проучвания и консултации, Инжeнеринг на електроинсталации и уредби". В процеса на работа фирмата успя да се утвърди като една от водещите в региона за доставка, изграждане и ремонт на различни видове електроинсталации. Екипът ни се състои от добри специалисти с богат опит. Стриктно спазваме нормативните изисквания при изграждането на ел. инсталациите, с което гарантираме безопасност и дълготрайност при експлоатацията им. С цел да задоволим изискванията на клиентите, ние се стремим да предложим затворен цикъл от услуги - проектиране - доставка на материали – монтаж -въвеждане в експлоатация с индивидуално и оптимално решение, съобразено както с желанията на клиента, така и с особеностите на обекта. 

 

 Предлагаме качествено обслужване, изпълнение в посочените срокове, лоялност и коректност. Наши клиенти са фирми от машиностроителната и хранително-вкусовата промишленост и строителството. Фирмата е вписана в централния регистър на „Камарата на строителите в България” за изпълнението на дейности от ІІІ и V група.

 С цел да се поддържа висок стандарт на качество на предлаганите от нас услуги ЕТ „ТОДОР БАКАЛОВ” внедри система за управление на качеството в съответствие с изискванията на ISO 9001: 2008.

Ключови думи:
ЕТ ТОДОР БАКАЛОВ, проектиране електрически инсталации, изграждане слаботокови инсталации, ремонт слаботокови инсталации, поддържане слаботокови инсталации Карлово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7181 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории