ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машиностроене ТЕРЕМ - ХАН КРУМ
ТЕРЕМ - ХАН КРУМ
ТЕРЕМ - ХАН КРУМ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Машиностроене
населено място: град Търговище / Запад
Адрес: гр.Търговище ул."Ал. Стамболийски" 31
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ТЕРЕМ - ХАН КРУМ

“ТЕРЕМ-Хан Крум”ЕООД Търговище е машиностроителен завод с принципал Министъра на отбраната на Република България.

ДЕЙНОСТ

“ТЕРЕМ-Хан Крум”ЕООД Търговище е машиностроителен завод с принципал  Министъра на отбраната на Република България. Заводът е част от еднолично акционерно дружество с държавна собственост към Министерството на Отбраната – “ТЕРЕМ” ЕАД.

ИСТОРИЯ

“ТЕРЕМ-Хан Крум”ЕООД Търговище  има 45 годишна история.Строителството на завода започва през 1962 год.Първите производствени мощности са пуснати в експлоатация през 1965 год.Официалното откриване, като специализиран завод на Министерството на отбраната за ремонт на БТТ, е на 10.11.1966 год.До 1997 г. завода е известен под името ВРЗ “Хан Крум” – Търговище.През периода 1966-1989 год. развитието на завода е свързано с концепцията за въоръжението и военната техника на БА и техният ремонт в мирновременни и военновременни условия. Успоредно с усвояване на ремонта на новите поколения бронетанкова техника, се извършва интензивна и широка по мащаби инвестиционна дейност. От специализиран за ремонт, завода се преструктурира в машиностроителен, с развити на съвременно технологично равнище производствени мощности:Ковашко-пресови и леярски;Инструментални;Металорежещи, на основата на машини и обработващи центрове с ЦПУ (в последствие и ГАПС) за производство на скоростни кутии, редуктори и трансмисионни агрегати.За диагностика, сборка и изпитание при модернизацията на БТТ (в последствие за производство на МТ-ЛБ и нейните модификации), като развитие и усъвършенстване на технологичната основа за капитален ремонт на БТТ.

ПРОДУКТИ

Специално производство:

КАПИТАЛЕН РЕМОНТ ,МОДЕРНИЗАЦИЯ НА БТТ ,РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛИ, АГРЕГАТИ И КОМПОНЕНТИ НА БТТ ,ПРОИЗВОДСТВО НА СКОРОСТНИ КУТИИ И ТРАНСМИСИОННИ АГРЕГАТИ

ГРАЖДАНСКО ПРОИЗВОДСТВО:

КОВАШКО - ПРЕСОВО ПРОИЗВОДСТВО ,ИНСТРУМЕНТИ И ЕКИПИРОВКА ,ПОЖАРНА МАШИНА ТП – 62 ,ЛОВНИ И СУВЕНИРНИ НОЖОВЕ И МЕЧОВЕ 

УСЛУГИ

Капитален ремонт и модернизация на бронетанкова техника(БТТ), както и ремонта на двигателите и агрегатите за тях.Производство на многоцелеви лекоброниран влекач(МТ – ЛБ) и на изд. “Тунджа” – на база МТ-ЛБ.Производство на скоростни кутии, редуктори, трансмисионни агрегати и резервни части.Производство на полуфабрикати и детайли – коване, горещо и студено пресоване.Производство на инструменти, инструментална екипировка и нестандартно оборудване.Капитален ремонт на двигатели, агрегати и възли за аналогични на военните граждански транспортни средства.Производство на хидродинамично предаване за мотокари.Малко серийно  производство на:полуфабрикати, поковки, щамповки и щанцовки;скоростни кутии, резервни части и сложни детайли за трансмисии.Широка номенклатура автомобилни ауспусиПроизводството на широка номенклатура резервни части, инструменти и ЗИП на ремонтираните и модернизираните крайни изделия, техните двигатели и агрегати.Възстановяване на детайли с остатъчен ресурс.

Ключови думи:
TEREM - HAN KRUM ,ТЕРЕМ - ХАН КРУМ ,Терем,Търговище,Хан Крум,БТТ,танк,МТ-ЛБ,инструменти,зъбни колела,валове,скоростни кутии,редуктори,агрегати,косачки,двигатели
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11788 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории