ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове терапевтична общност ФЕНИКС
терапевтична общност ФЕНИКС
терапевтична общност ФЕНИКС
Терапевтична програма
Наркомании
Лечение на алкохолизъм
Булимия
Хазарт
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Лозенец
Адрес: ул. "Рилски езера" №16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

терапевтична общност ФЕНИКС - Лечение на алкохолизъм и наркотични зависимости в София,Лозенец

Терапевтична общност ФЕНИКС предлага психично-здравна технология и рехабилитационни програми за лечение на алкохолизъм, наркомании, булимия, хазарт и социална фобия в София.

Феникс е терапевтична общност която предлага рехабилитационни програми за лечение на зависимости като наркотици,алкохолна зависимост,хазарт и булимия.

Лечението на зависимите към наркотици е рехабилитационната програма за лечение на девойки и младежи със зависимост към хероин,амфетамини,кокаин и други психоактивни е базирана на съвременни страндарти за лечение на зависимости и включва професионална психотерапия.Основна фаза на промяна е личностово израстване,изграждане на отговорност чрез участие в роли и дейности в програмата,изграждане на умения за превенция на рецедиви когнитивно-поведенческа формулировка.

При алкохолна зависимост,ние изработваме индивидуален проект, които включва индивидуална психотерапия,даване на медикаменти,изготвяне на формулировка и оценка на личността и несъзнаваните схеми и механизми.Успешното лечение не винаги е въздържането на пациента до края на дните му,а дори намаляването на консумацията или казано по друг начин контролирано пиене.

Хазартната зависимост е сложен процес,който се влияе от проблем с обвързването,разстройство в самооценката на индивида и неконтролируема възбуда.Болестни ирационални поведения на хазартно зависимите са съжаление за пропуска за малко, грешна преценка за вероятността за печалба,взимането на грешни решения,илюзията за контрол и други.

Зависимите от булимия се нуждаят от психотерапия и антидепресанти.Няма сигурен начин да предпазите дето Ви или Вас самите от този вид зависимост.Много е важно да контролирате дали хората около вас или вие самите имате здравословен начин на спорт и хранене.При понижена себеоценка или прекалена фиксация във външният вид е необходима консултация със специалист.

Целта на работата на терапевтична общност Феникс е повлияване на психологичния, социлания, финансовия, здравния, психиатричния и юридическия статус на зависимият към наркотици,захарт,алкохол или булимия, усвояване на социални умения,по начин пациентът да стане годен за автономен социален живот и социално включване.

Ключови думи:
лечение лакохолизъм, лечение зависимости София Лозенец,рехабилитационни програми зависимости София Лозенец,лечение хазарт София,лечение наркомании София,лечение булимия София,лечение алкохолизъм София,лечение социална фобия София,рехабилитационни програми София,психично-здравна методи лечение зависимости София,терапевтична общност ФЕНИКС
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15747 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории