ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Вентилационна и климатична техника ТЕХНО ФРИГА
ТЕХНО ФРИГА
ТЕХНО ФРИГА
УСЛУГИ
>> ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ХЛАДИЛНИ ИНСТАЛАЦИИ
>> ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ХЛАДИЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
>> КОНСТРУИРАНЕ И ИЗРАБОТКА НА МЕТАЛНИ ПРОФИЛИ
>> ТЪРГОВИЯ С ХЛАДИЛНО ОБОРУДВАНЕ
>> ГАРАНЦИОНЕН И ИЗВЪНГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ
дейност: Инсталации, техника / Вентилационна и климатична техника
населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: бул. "Васил Априлов" №158 В
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ТЕХНО ФРИГА - Вентилационна, климатична инсталация Северен Пловдив

ТЕХНО ФРИГА се занимава с проектиране и изграждане на инсталации. ТЕХНО ФРИГА извършва производство, търговия, доставка, монтаж на оборудване за климатизация, вентилация, отопление. ТЕХНО ФРИГА предлага: автономни хладилни инсталации към хладилни камери, хладилни инсталации за шоково замразяване, охладителни тунели, централизирани хладилни инсталации, системи за охлаждане на вода, специализирани хладилни инсталации, дизайн на хладилни инсталации, промишлени климатични инсталации, електрообзавеждане и управление на хладилни и климатични инсталации, изработка на ел.табла, aвтоматизация на процеси в производството, ремонт на хладилни инсталации. ТЕХНО ФРИГА се намира в гр. пловдив, като разполага с офис и в гр. София.

Фирма ТЕХНО ФРИГА ЕООД поставя своето начало в град Пловдив през 2002 г. Основна дейност на фирмата е проектиране и изграждане на инсталации.

Българските и чуждестранните фирми предпочитат за партньор фирма ТЕХНО ФРИГА ЕООД заради нейната коректност и надеждност.

Фирмата се развива основно към сферата на търговия и производство.

ТЕХНО ФРИГА ЕООД се специализира в доставка и монтаж на оборудване за предприятия от ХВП, големи търговски и друг тип обекти в следните направления:  

- Хладилни инсталации за шоково замразяване;

- Автономни хладилни инсталации към хладилни камери за съхранение и обработка, с херметични   и полухерметични хладилни агрегати; 

- Централизирани хладилни инсталации на базата на бутални и винтови хладилни компресори;

- Охладителни тунели; 

- Специализирани хладилни инсталации за вграждане в поточни линии;

- Системи за охлаждане на вода за технологични нужди в млекопреработващите предприятия и   в производството на   пластмасови продукти; 

- Промишлени климатични инсталации;

- Дизайн на хладилни инсталации; 

- Електрообзавеждане и управление на хладилни и климатични инсталации; 

- Изработка на ел.табла; 

- Системи за мониторинг   на температурните режими при производство и съхранение на хранителни продукти; 

- Автоматизация на процеси в производството; 

- Ремонт на хладилни инсталации.

- Изграждане на хладилни камери с термопанели и монтаж на системи против преохлаждане за минусови камери; 

- Гаранционен и извънгаранционен сервиз; 

Фирма ТЕХНО ФРИГА ЕООД от Декември 2007г. се сдоби със сертификат удостоверяващ внедряването и прилагане на система за производствен контрол в съответствие изискванията на стандарта EN ISO 9001:2000.

От Декември 2009г. фирма ТЕХНО ФРИГА ЕООД премина към съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 9001:2008.

Фирмата е сертифицирана за извършване на: Проектиране, доставка, монтаж, сервиз и търговия с хладилна техника, производство на хладилни агрегати и промишлено хладилно оборудване, хладилни технологии; изработване, продажба и монтаж на обков за термоизолационни панели за хладилни камери и метални профили по модел.

ТЕХНО ФРИГА ЕООД развива и търговска дейност, като поддържа богат асортимент от хладилни компресори, въздухоохладители, въздушни кондензатори, хладилна автоматика, електронни регулатори и системи за мониторинг, фреон, масла, пластинчати топлообменници и др.

Фирма ТЕХНО ФРИГА ЕООД има собствено производство на хладилни агрегати по каталог и според изискванията на клиента , метални бази за хладилни агрегати, метални профили за довършителни работи в строителството на хладилни камери и складове изградени от термопанели, метални профили по модел.

През годините ТЕХНО ФРИГА ЕООД непрекъснато създава и обучава кадри в областта на хладилната техника чрез вътрешнофирмено обучение.

В екипа на фирмата работят млади и висококвалифицирани специалисти, които се стремят да изпълняват все по-ефективно нарастващите изисквания на инвеститорите и клиентите по отношение на качеството и сроковете.

Ключови думи:
ТЕХНО ФРИГА, Вентилационна, климатична инсталация Северен Пловдив, TEHNO FRIGA, проектиране изграждане инсталации ПЛОВДИВ, производство търговия доставка монтаж оборудване климатизация, производство търговия доставка монтаж оборудване вентилация,производство търговия доставка монтаж оборудване ПЛОВДИВ, автономни хладилни инсталации към хладилни камери пловдив, хладилни инсталации за шоково замразяване пловдив, охладителни тунели пловдив, централизирани хладилни инсталации пловдив, системи за охлаждане на вода пловдив, специализирани хладилни инсталации пловдив, дизайн на хладилни инсталации пловдив, промишлени климатични инсталации пловдив, електрообзавеждане и управление на хладилни и климатични инсталации пловдив, изработка на ел.табла пловдив, aвтоматизация на процеси в производството пловдив, ремонт на хладилни инсталации отопление пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13089 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории