ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи ТАЙФУН БГ
ТАЙФУН БГ
ТАЙФУН БГ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Керамика
>> Керемиди
>> Тухли
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град Търговище / Изток
Адрес: ул.“СИВА” /бензиностанция “ТАЙФУН”/
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ТАЙФУН БГ - Производство тухли Търговище

Фирма ТАЙФУН БГ е специализирана в производството на различни асортименти от тухли (мергелни, калибровани, тухли от червени глини,облицовачни тухли), керемиди (римска, старобългарска, плоска и завършващи елементи), цепена керамика (подови настилки, външен гранитогрес, облицовачни елементи за външни фасади) и други. Офисът на дружеството се намира в град Търговище.

Фирма ТАЙФУН БГ ООД е регистрирана с решение No 835 от 19.09.2002 година по фирмено дело ; 288/2002 на Търговищкия окръжен съд. Основният предмет на дейност на фирмата е покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, производство и търговия със селскостопанска продукция и други. Фирмата е наследник на опита и добрите традиции на ЕТ “ТАЙФУН – Борислав Грозданов ” създадена през 1992г. с основен предмет на дейност търговия на дребно с течни горива и автомобилни услуги. От самото начало, след направено задълбочено проучване на пазара, „ТАЙФУН БГ ” ООД насочва своята основна дейност към производството на керамични изделия. Фирмата стартира дейността си с изграждането на керамична фабрика, намираща се в село Ловец. През изминалите години фабриката е основно реконструирана на три пъти, за да достигне сегашното изключително съвременно, високоефективно и конкурентноспособно ниво на производство. Всичко това е постигнато благодарение на амбиция, много труд, натрупан опит и на направени многобройни проучвания в направление производството на керамични изделия в други страни.

Действащата в момента поточна линия е открита през 2008 година и е на най – съвременно техническо равнище. Тя е с много висока степен на автоматизация от самото начало на производствения процес, до получаването на готовия продукт. Това е факторът, който обуславя минимална зависимост на производството от човешкия фактор, висока ефективност и ниска себестойност на крайния продукт, която е намалена приблизително три пъти в сравнение с остарелите начини на производство. Важно е и значението на провежданата далновидна кадрова политика, благодарение на която за фирмата работят специалисти доказали многократно своите качества в областите в които работят. Новата поточна линия дава възможност за производство на различни асортименти от тухли (мергелни, калибровани, тухли от червени глини, облицовачни тухли), керемиди (римска, старобългарска, плоска и завършващи елементи), цепена керамика (подови настилки, външен гранитогрес, облицовачни елементи за външни фасади) и др. Висококачествената и разнообразна продукция, предлаганите изгодни цени, доказания богат опит, коректността във взаимоотношенията с клиентите прави „ТАЙФУН БГ ” ООД предпочитан доставчик на керамични изделия за многобройни клиенти от цялата страна. Офисът на фирмата се намира в гр.Търговище.

Ключови думи:
ТАЙФУН БГ, Производство тухли Търговище, мергелни тухли производител, калибровани тухли производство, тухли червени глини, облицовачни тухли производител, керемиди производство, римска керемида, старобългарска керемида, цепена керамика, подови настилки, външен гранитогрес производител Търговище, облицовачни елементи външни фасади Търговище
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 13155 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории