ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие Т Корпорейшън
Т Корпорейшън
Т Корпорейшън
УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: град Плевен / Център
Адрес: ул. Димитър Константинов 27, Бизнес център Генимекс, ет. 5, офис 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Т Корпорейшън - Изкупуване земеделска земя в гр. Плевен

Фирма Т Корпорейшън се намира в град Плевен. Занимава се със земеделие и изкупуване на земеделска земя. Ние сме се специализирали в производството на зърно, слънчоглед, царевицата и рапица

Земеделие от Т Корпорейшън в град ПлевенТ Корпорейшън - Земеделие и търговия със земеделска земя в гр. Плевен

Т Корпорейшън ЕООД основно се занимава със земеделие и търговия със земеделска земя. Офисът на фирмата се намира в град Плевен, улица Димитър Константинов 27, в сградата на Бизнес център Генимекс – ет. 5, офис 14.

Фирмата обработва  17 000 декара земя, на които отглежда предимно ечемик, пшеница и слънчоглед. По-малка площ заемат царевицата и рапицата. За целите на производството Т Корпорейшън разполага със съвременна селскостопанска техника и инвентар на водещи световни марки. Освен това персоналът включва висококвалифицирани агрономи, техници и земеделци.

Производство на зърно от Т Корпорейшън в град Плевен

Т Корпорейшън ЕООД е с основен предмет на дейност производство на зърно. По-голямата част от обработваните площи на фирмата са заети от ечемик и пшеница.

Продукцията на  Т Корпорейшън се отличава с високо качество и издръжливост на атмосферните условия, което се дължи на селекцията от семена вложени в производството, качествените торове и препарати и съобразяването на всеки етап от обработката на почвата и насажденията с особеностите на сорта култура и климата в региона.

Произведеното зърно се реализира на българския пазар, като преди това задължително е преминало контрол на качеството и проверка на неговите характеристики. Продукцията се съхранява в специално изградени за целта халета, в които се поддържат постоянни температура и влажност на въздуха, с цел запазване на нейните качества.

Изкупуване земеделска земя от Т Корпорейшън в град Плевен

Т Корпорейшън извършва търговия и със земеделска земя. Фирмата изкупува обработваеми площи в Централна Северна България, предимно в област Плевен. На своите клиенти решили да продадат земите си, Т Корпорейшън предлага най-добрите цени на пазара. Освен това съдейства при изготвянето на необходимите документи за продажбата и заверката пред нотариус.

Ключови думи:
търговия земеделска земя Плевен, изкупуване земеделска земя Плевен, производство зърно Плевен, производство ечемик Плевен, производство пшеница Плевен, производство слънчоглед Плевен, производство рапица Плевен, селско стопанство Плевен, земеделие Плевен, производство растителна продукция Плевен, изкупуване селскостопанска продукция Плевен, съхранение селскостопанска продукция Плевен, търговия селскостопанска продукция Плевен, t korporeishan, t corporation
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7830 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории