ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие Светлин Илчовски
Светлин Илчовски
Светлин Илчовски
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: Плевен - област / Община Кнежа
Адрес: гр. Кнежа, ул. Солун 11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ УСЛУГИ КАРТА

Светлин Илчовски - Търговия със зърнени култури в град Кнежа, Плевен

Светлин Илчовски се развива в областта на селското стопанство. Занимава се с отглеждане и търговия на маслодайни и зърнени култури в град Кнежа.

Зърнопроизводство от Светлин Илчовски Кнежа

Светлин Илчовски е с основна дейност в областа на селското стопанство - зърнопроизводство. Извършва отглеждане, производство и реализация на маслодайни и зърнени култури върху арендувани и собствени земи в град Кнежа. Фирмата е утвърден зърнопроизводител на територията на град Кнежа и околността. Изпълнява всички видове селскостопански услуги. Седалището на фирмата се намира в град Кнежа.

Отглеждане на маслодайни и зърнени култури от Светлин Илчовски Кнежа

Светлин Илчовски се занимава с отглеждане и реализация на селскостопанска продукция. Земеделските земи в региона на град Кнежа са благоприятни за производство на селскостопански култури. Фирмата насочва своята основна дейност, главно в производството, реализацията и търговията със земеделска продукция. Произведената от Светлин Илчовски продукция се отличава с високо качество, което се дължи на модерната селскостопанска техника, квалифицираният екип от агрономи, качествените семена, торове и препарати, които използва. Отглежданите от Светлин Илчовски селскостопански култури са:

  • царевица
  • ечемик
  • слънчоглед
  • пшеница
  • рапица

Търговия с маслодайни и зърнени култури от Светлин Илчовски Кнежа

Светлин Илчовски извършва търговия с маслодайни и зърнени култури на територията на град Кнежа, Област Плевен. Произвежданите от дружеството селскостопански култури, притежават отлични вкусови качества. В процеса на отглеждането, Светлин Илчовски използва единствено подбрани семена с доказан произход.

Светлин Илчовски разполага с прикачен инвентар и селскостопанска техника, необходими за обработката на земята, реализирането и прибирането на готовата земеделската продукция. Производството на фирмата е съобразено с изискванията за качество и безопасност. Реализираната земеделска продукция от Светлин Илчовски е с високото качество и на отлични пазарни цени.

Ключови думи:
Светлин Илчовски, земевладелец Кнежа, земеделие Кнежа Плевен, селско стопанство Кнежа Плевен, производство селскостопанска продукция Плевен Кнежа, зърнопроизводство Плевен Кнежа, отглеждане зърнени растения Кнежа, производство маслодайни семена Кнежа, отглеждане маслодайни култури Кнежа, отглеждане зърнени култури Кнежа, търговия селскостопанска продукция Кнежа, търговия селскостопанска продукция Плевен, търговия маслодайни култури Кнежа, търговия зърнени култури Плевен, търговия със зърнени култури Кнежа, производство технически култури Кнежа, търговия технически култури Плевен, Svetlin Ilchovski
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9452 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории