ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Надзор-строителен Супервайзер
Супервайзер
Супервайзер
ДЕЙНОСТИ
Строителният надзор
Техническият контрол
Оценка инвестиционни проекти
Инвеститорски контрол
дейност: Проектиране и контрол / Надзор-строителен
населено място: град Перник / Рено
Адрес: площад Кракра Пернишки 1 офис 707
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

Супервайзер - Строителен надзор в София и Перник

СУПЕРВАЙЗЕР ЕООД се занимава със строителен надзор, проектиране и строителство и консултантска дейност.Фирмата разполага с офиси в градовете София и Перник.

Супервайзер ЕООД е фирма с основна дейност строителен надзор и контрол в строителството и проектирането и консултантска дейност. Дружеството притежава лиценз за консултант, а през 2008 г. е вписано в регистър за лицата извършващи сертифициране и обследване на сгради за енергийна ефективност.

Супервайзер - Строителен надзор в София и ПерникНие от Супервайзер Ви предлагаме: Строителен надзор по време на строителство, Технически контрол по част конструктивна, Изготвяне на оценка на съответствието на инвестиционни проекти, Инвеститорски контрол по време на строителство и други услуги.

Строителният надзор се упражнява по специалисти по време на строителството за спазване на нормативите и нормите за точното прилагане на инвестиционния проект, за извършване на монтажно - строителни работи, за влагане на сертифицирани и качествени изделия и строителни материали и други.

Технически контрол по част конструктивна включва извършваме на заверка и проверка на инвестиционните проекти по част конструктивна.

Изготвяне на оценка на съответствието на инвестиционни проекти представлява оценка и проверка на изготвени проекти и за съответствието им към съществените изисквания към строежа.

Инвеститорски контрол по време на строителство се осъществява под постоянен контрол за количеството и качеството на възложените изделия и строителни материали, както и за извършените монтажно – строителни работи в съответствие с проекта.

В екипа на компанията работят над 50 квалифицирани специалисти от специалности, свързани с архитектурата, строителството и инвестиционното проектиране.

От създаването ни до сега сме въвели в експлоатация близо 500 строежа, обследвани са над 40 смесени, административни, болнични и жилищни сгради и са изготвени около 170 конструктивни експертизи.

Ключови думи:
Строителният надзор Перник, Техническият контрол Перник, Оценка инвестиционни проекти Перник, Инвеститорски контрол Перник, Оценяване съответствие строителство Перник, Инвестиционно проектиране сгради София, Технически паспорти сгради София, Строителният надзор страната, Техническият контрол за цялата страна, Строителният надзор страната, Техническият контрол за цялата страна, Строителният надзор, Техническият контрол, Оценка инвестиционни проекти , Инвеститорски контрол, Технически паспорти сгради.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14450 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории