ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини и оборудване Сунер България
Сунер България
Сунер България
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Машини и оборудване
населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: ул. Брезовско шосе 147
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПОЛИРАЩИ МАШИНИ КАРТА

Сунер България - Продажба на абразиви и електрически електроинструменти в град Пловдив

Сунер България предлага пневматичните шлайф машини, дискове за шлайфане и рязане и ламелни дискове. Централният офис е разположен на територията на град Пловдив.

Фирма Сунер България град Пловдив предлага богата гама от електрически инструменти, гъвкави машини вала, пневматични инструменти, абразивни материали и машини за рязане и шлайфане до огледално полиране.

Нашите продукти притежават високо качество и ефективност, като това са едни от най-важни принципи и ние работим активно за тяхното изпълнение. Преимуществото на машините с гъвкав вал е отделянето на абразива от двигателя, както и използването на един двигател, но с много абразивни ръкохватки. Електромашините от Сунер са леки и лесни за обслужване и с регулируеми обороти. При нас ще намерите ъглошлайф с удължена глава за почистване на ъглови заварки.

Пневматичните шлайф машини от Сунер България

Фирма Сунер България предлага на своите клиенти пневматични шлайф машини. Предлаганите от нас пневматични шлайф машини са подходящи за труднодостъпни места и изключително леки. Могат да се използват за натоварена работа при производство на метални изделия, в леярни, ковачници, автомобилна индустрия, корабостроене и тежката промишленост.

Ламелни дискове от Сунер България

В Сунер България ще намерите ламелни дискове за шлайфане без прегряване, поради техният вентилационен принцип. Ламелните дискове са икономични са за употреба и притежават до 10 пъти по дълъг живот спрямо конвенционалните дискове. С нашите дискове, Вие получавате шлайфане без прегряване и по-малка умора при шлайфане на по-големи повърхности.

Дискове за шлайфане и рязане от Сунер България

Компанията ни предлага универсалните дискове за шлайфане и рязане. Те намират приложение при обработката на неръждаема стомана и метал. Благодарение на своята издръжливост са високоефективни. Дисковете за рязяне намаляват времето за работа, тъй като могат да се използват при голяма бързина на рязане, поради дебелината им от 2 милиметра.

Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти с дългогодишен стаж, които ще Ви посъветват и консултират при избора на машините и продуктите, които предлагаме. Ние в Сунер България се стремим да предложим на своите клиенти, практически ориентирани решения с демонстрация и сервиз на място.

Ключови думи:
продажба абразивни инструменти Пловдив, продажба електрически инструменти Пловдив, продажба гъвкави машини Пловдив, продажба пневматични инструменти Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10730 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории