ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети Стоматологична помощ от Евродент 93
Стоматологична помощ от Евродент 93
Стоматологична помощ от Евродент 93
СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
Ортодонтия
Естетична стоматология
Избелване на зъби
Пародонтология
Имплантология
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Център
Адрес: бул.Македония 46 , партер,ап.1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЦЕНОРАЗПИС КАРТА

Стоматологична помощ от ЕВРОДЕНТ 93 - Ортодонтия и имплантология в град София

Евродент 93 е стоматологичен център за стоматологична помощ в гр.София. Запазете си предварителен час за стоматологичен преглед. Ние сме специалисти в ортодонтията и стоматологичната имплантология.

Стоматологичен център Евродент 93 е разположен на територията на град София. Ние предлагаме: стоматологична помощ, стоматологични прегледи, стоматологична профилактика и естетична стоматология.

Клиниката разполага с три кабинета с модерно оборудване и голям екип от квалифицирани специалисти. Евродент 93 има сключен договор с НЗОК и покрива всички хигиенни норми и нормите за безопасност.

Стоматологична помощ от ЕВРОДЕНТ 93

Евродент 93 извършва Спешна стоматологична помощ на територията на град София. От екипът на стоматологичният център ще получите консултации и съвети, относно вашето стоматологично здраве. Ние се справяме успешно с тежки усложнения, страхът и болката при пациентите. С помощта на съвременни методи и добри умения, оправдаваме очакванията на нашите пациенти. 

Стоматологични прегледи от ЕВРОДЕНТ 93

Стоматологичните прегледи включват снемане на пълен стоматологичен и медицински статус. По време на процедурата се изследва здравето на езика, венците, зъбите и устата. При стоматологичният преглед, стоматологът проверява състоянието на стари зъбни възстановявания и пломби.

Стоматологична профилактика от ЕВРОДЕНТ 93

Стоматологичната профилактика е от важно значение за поддържането на добро дентално и орално здраве. Редовната профилактика е гаранция за здравословния комфорт и здравословното състояние на пациента. Стоматологичната профилактика, отнема между 20 и 30 минути и е препоръчително да се прави поне веднъж на 6 месеца. Задължение на специалистите от Евродент 93 е да предостави на пациента: пълна информация за денталното му здраве и ако е необходимо - възможни алтернативи за лечение.

Естетична стоматология от ЕВРОДЕНТ 93

Естетичната стоматология включва: ортодонтия, протетична стоматология и терапия. Целта на този дял от стоматологията е максимално да бъдат възстановени: подредбата, функцията, цвета и формата на зъбите. Естетичната стоматология е дял, който разглежда хармонията и естетиката на усмивката и лицето.

В центъра се издават семейни карти за отстъпка от 10% за стоматологични услуги, цената на картата е 20 лева. Картата е едногодишна и се ползва от цялото семейство. Една от нашите цели е не просто да лекуваме нашите пациенти, а да им покажем и научим, колкото е важна стоматологичната профилактика.

Ключови думи:
ортодонтия София, имплантология София, стоматологична помощ София Център, стоматологична помощ София, стоматологични прегледи София Център, естетична стоматология София Център, стоматологична профилактика София Център, стоматологичен център София, стоматолог София, импланти София, ортодонт София, ортодонтско лечение София, зъболекар София център,стоматолог София център, стоматологично лечение София Център,стоматологична хирургия София Център,спешен стоматологичен кабинет София Център, спешна стоматология
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15093 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории