ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Център
Адрес: ул."Славянска" № 30
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ ,стоматологични кабинети ,гр.София

ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ придобива удостоверение за работа като амбулатория за първична медицинска помощ - групова практика за първична медицинска помощ - стоматологична, издадено през 2001г. от Министерсво на здравеопазването - РЦЗ - София, представлявано от Д-р М. Христов.

Д-р Красимир Трифонов Александров е специалист стоматолог завършил стоматологичния факултет на Mедицинска Aкадемия гр. София през 1978г. За 27 годишната си практика придобива допълнителни квалификации и много опит. От 1986г. e с придобита специалност стоматолог специалист в областа на протетичната / ортопедичната / и хирургичната стоматология. Занимава се с зъбна имплатология.

Д-р Мария Цветанова Александрова е специалист стоматолог завършила през 1980г. стоматологичния факултет на Медицинска Академия. Специалността си придобива през 1992 година. Специалист в областта на детската и терапевтичната стоматология занимава се със съвременна ендодонтия и дигитална ренгенография.

В синхрон със специалистите на стоматологична клиника "Санидент" работят също и четири асистент - медицински сестри, натрупали дългогодишен опит в стоматологията.

През 1991г. е основано събирателно дружество "Сандентал" с предмет на дейност произвоство на стоматологични сплави, клинична стоматологична и зъботехническа дейност. През 1999г. по стечения на обстоятелствата се преобразува в самостоятелна стоматологична клиника под името "Санидет", работеща за да дарява усмивки на своите пациенти.

Ще Ви посрещенем в уютна и спокойна обстановка. За да извършим всички необходими действия с най- доброто оборудване, за да възстановим блясъка и красотата на вашата усмивка. Ще ни намерите в близост до Нараодното Събрание в малка кооперация, където на 100 кв.м e разположена клиниката “Sanident” разполагаща с два юнита за стоматологични дейност. Уютната приемна, ще ви предразположи и успокои преди очакващите Ви “страшни ” стоматологични манипулации.

Някои от услугите които предлага СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ са:

-Имплантология:
Имплантологичните улуги в нашата клиника се извършват изцяло с материали на водещата американска фирма Imtec и нейните продукти ENDMDI, които са подходящи за бързо и трайно възстановяване на съсзъбието при тотално обеззъбяване.

-Ортопедична стоматология:
Възстановяване на разрушени или липсващи зъби с най - съвремените средства на ортопедични те технологии и наука.

-Възстановяване на формата и цвета на зъбите с фасети
Фасетите могат да направят усмивката на всеки по-красива без да се отстранява болезнено зъбната структура. Възтановяват дори стари коронки и мостове.

-Терапевтична стоматология
Лечение и възстановяване с естетични материали както и лечение на кореновите канали със съвре мените методи на студено - топла кондензация.

Ключови думи:
STOMATOLOGICHNA KLINIKA SANIDENT ,СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА САНИДЕНТ ,Здравеопазване, Стоматологични центрове, дейност, продукти, адрес, телефон,Фасети,Ортопедична стоматология ,Хирургична стоматология ,Имплантология,Терапевтична стоматология
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9696 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории