ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА доктор ЦИКАЛОВ
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА доктор ЦИКАЛОВ
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА доктор ЦИКАЛОВ
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА Д - Р ЦИКАЛОВ
>> Протезиране след загуба на зъби
>> Лечение с високоенергиен лазер
>> Хирургично лечение
>> Терапевтично лечение
>> Услуги
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Абдовица
Адрес: ул. "Цар Симеон I" №123 ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА доктор ЦИКАЛОВ - Зъболечение естетична стоматология София Абдовица

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА Д-Р ЦИКАЛОВ предлага терапевтично и хирургично лечение на зъбите, протезиране след загуба на зъби, поставяне на импланти, естетична стоматология, профилактика и лечение на деца, договори за стоматологично обслужване на физически и юридически лица. Стоматологичната клиника се намира в град София.

СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА Д – Р ЦИКАЛОВ е създадена от д – р Петър Цикалов през 1992 година като един от първите частни стоматологични кабинети в София. Клиниката разполага със съвременни системи за терапевтично лечение, поставяне на зъбни импланти, естетично протезиране и козметична стоматология. Клиниката работи с продуктите на водещи компании в съвременното стоматологично лечение. Цялостното стоматологичното оборудване на Клиниката: стол с интраорална камера, дигитален рентгенов апарат, високоенергиен хирургичен лазер, апарат за физиотерапия и диагностика, ултразвуков апарат за почистване на зъбен камък – е високотехнологично, гарантиращо на пациентите висока степен на безопасност, минимализиране на инвазията от страна на стоматолога и постигане на максимално добър краен резултат от зъболечението.

В стоматологична клиника „Д-р Цикалов” работи екип от изключително висококвалифицирани и опитни специалисти в областта не само на общата стоматология, но и по отношение психологическата работа с пациента, която е не по – малко съществен елемент от цялостното успешно стоматологично лечение. Огромно предимство за пациентите на Стоматологичната клиника е дългогодишната съвместна работа между екипа на Клиниката и екипа на Зъботехническа лаборатория Арт Дентал 1-МТЛ ЕООД. Непосредственото участие на висококвалифициран и с богат опит зъботехник „на живо” в работата на стоматолога с всеки един от пациентите осигурява, от една страна, по – качествена и прецизна услуга, постигната за по – кратко време и при по – добри финансови условия, а от друга, се превръща в гаранция за перфектното изпълнение на зъботехническата поръчка. Стоматологична клиника д – р Цикалов се намира в гр.София.

Ключови думи:
СТОМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА ДР ЦИКАЛОВ, Зъболечение естетична стоматология София Абдовица, STOMATOLOGICHNA KLINIKA DR CIKALOV, хирургично лечение зъби София, естетична стоматология, поставяне импланти, протезиране София, лечение детски зъби, протезиране София, стоматолог София, терапевтично лечение София, психологическо консултиране София, психотерапия София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10887 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории