ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети Стоматологичен кабинет Иванови
Стоматологичен кабинет Иванови
Стоматологичен кабинет Иванови
УСЛУГИ
Избелване на зъби
Естетична стоматология
Орална хирургия
Почистване на зъбен камък
Снемаеми протези
Мостове и корони
Лечение на коренови канали
Обтурации
Зъбни имплантанти
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Дружба 2
Адрес: бл. 501, вх. 2, ет. 3, ап. 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Стоматологичен кабинет Иванови - Почистване на зъбен камък в София, ж.к Дружба 2

Стоматологичен кабинет Иванови град София предлага лечение на кариеси, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и други стоматологични услуги.

Стоматологичен кабинет Иванови предлага лечение на кариеси, избелване на зъби, почистване на зъбен камък и други стоматологични процедури в град София, Дружба 2.

Стоматологичен кабинет в град София, Дружба 2

Стоматологичен кабинет Иванови е разположен в град София, Дружба 2. Независимо дали имате нужда от изграждане на коронки, почистване на зъбен камък, изработка на протези, избелване на зъби или лечение на кариеси, ние Ви уверяваме, че сте избрали правилният стоматологичен кабинет и дентален лекар. Кабинетът на доктор Иванов е създаден през 1991 година, с идеята да предложи безболезнено и качествено лечение и да бъде полезен на нуждаещите се от стоматологични услуги.

Лечение на кариес в стоматологичен кабинет Иванови град София

В кабинетът на доктор Иванов се извършва лечение на кариеси. Процедурата включва три етапа: почистване на зъбна тъкан, поставяне на изолационна подложка и като за финал, поставяне на обтурация ( пломба ). Добрата орална хигиена, предпазва пациента от появата на кариеси. Редовното посещение при зъболекър, спястява болка, средства и време.

Почистване на зъбен камък в град София

Доктор Иванов предлага почистване на зъбен камък в собственият си стоматологичен кабинет в град София. Зъбният камък не може да бъде отстранен с четка или паста, а се изисква намесата на стоматолог. Процедурата се извършва ръчно или механично и се нарива скалинг. Чрез механичното почистване на зъбен камък, резултатите се виждат след много кратко време. Продължителността на тази стоматологична услуга, трае около 30 минути. Трудно е да се каже точно време, тъй като процедурата при всеки пациент е различна, в зависимост от качеството и количеството на отлаганията в устата на пациента, пародонталното здраве и състоянието на обтурации.

Избелване на зъби в стоматологичен кабинет Иванови

Избелването на зъби е неинвазивна и безболезнена процедура с перфектен естетичен ефект. За постигането на отличен резултат, преди извършването на самата процедура е необходимо отстраняването на зъбен камък. До достигане на желания ефект се извършват няколко процедури, като една от тях е поставяне на избелващ гел в пулпа на зъба, който се оставя да действа няколко дни.

Стоматологичен кабинет Иванови има за главна цел,  да предоставя на совите клиенти, стоматологични услуги на разумни цени и с високо качество. Доктор Иванов инвестира в модерно дентално оборудване и материали на известни производители.

Ключови думи:
Стоматологичен кабинет София Дружба, Почистване зъбен камък София Дружба, Лечение кариес София Дружба, Избелване зъби София Дружба, стоматологични услуги Дружба София, стоматолог Дружба София, зъболекар Дружба София, зъболечение Дружба София, лечение коренови канали Дружба София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 17348 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории