ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Трудова медицина СТМ ФОНЕКОМ
СТМ ФОНЕКОМ
СТМ ФОНЕКОМ
УСЛУГИ
>> Дейности на СТМ
>> Медицинско обслужване
>> Обучения на персонала
>> Измервания
>> Оценка на риска
дейност: Медицина и здравеопазване / Трудова медицина
населено място: град София / Лозенец
Адрес: ул. „Кричим” №26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЗАКОНИ И НАРЕДБИ КАРТА

СТМ ФОНЕКОМ - СЛУЖБА ПО ТРУДОВА МЕДИЦИНА СОФИЯ ЛОЗЕНЕЦ

Фонеком е служба по трудова медицина. Екипът извършва наблюдение и оценка на професионалния риск и здравословното състояние на работещите във връзка с условията на труд за всички отрасли, също така прави оценка на риска, измервания на работната среда, обучение на персонала и медицинското обслужване. Офисът на ФОНЕКОМ се намира в град София.

"Фонеком " е служба по трудова медицина. Фонеком ООД е лицензирана служба по трудова медицина регистрирана с удостоверение № 297 - 2 / 26.02.2009 г. издадено от Министерство на здравеопазването. Службата извършва своята дейност в целия обхват, регламентиран в Наредба № 3 от 25 януари 2008 год. за службите по трудова медицина, обн. ДВ, бр. 14 от 12.02.2008 год.

Фонеком е една от първите създадени служби в страната. Нашият екип повече от осем години извършва наблюдение и оценка на професионалния риск и здравословното състояние на работещите във връзка с условията на труд за всички отрасли.

Разполагаме с високо квалифицирани кадри – лекари със специалност „ трудова медицина”, инженери специалисти по „безопастност и охрана на труда”, психолог, икономисти и юрист, които обслужват клиентите ни от цялата страна.

Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент, съобразявайки се с неговите потребности и изисквания като му предлагаме голямо разнообразие от услуги в областта на трудовата медицина, здравословните и безопасни условия на труд съобразени с изискванията на Европейският съюз и действащото българско законодателство.

Нашата сила е във вземането на бързи, гъвкавои и адекватни решения в условията на напрежение и времеви дефицит, тогава когато основните изискване към нас от страна на нашите клиенти са точност, коректност, и професионализъм.

Ключови думи:
Фонеком, Служба трудова медицина софия, STM FONEKOM, наблюдение професионален риск, оценка професионален риск, ОБУЧЕНИЯ ВЗУТ, оценка риска, медицинско обслужване, обучение персонала, измервания работна среда, медицински прегледи персонал, обучение персонал, трудова медицина София лозенец
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 14077 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории