ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Трудова медицина СТМ Бурмекс ЛБ
СТМ Бурмекс ЛБ
СТМ Бурмекс ЛБ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Трудова медицина
населено място: град София / Център
Адрес: ул. Цар Симеон 89 , ет. 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЦЕНИ КАРТА

СТМ Бурмекс ЛБ - Оценка на риска на работно място в град София

Службата по трудова медицина Бурмекс ЛБ извършва медицински прегледи, оценка на риска за на работното място, обучения и консултации в град София.

Службата по трудова медицина Бурмекс ЛБ извършва медицински прегледи, оценка на риска за здравето на работещите, обучения и консултации в град София. Служителите работещи в службата по трудова медицина СТМ Бурмекс ЛБ са специалисти по вътрешни болести, хигиена на труда,офталмология, неврология и ортопедия.

Медицински прегледи от Служба по трудова медицина Бурмекс ЛБ

Извършваните от Служба по трудова медицина Бурмекс ЛБ медицински прегледи включват: Наблюдение на здравословното състояние на служители и работници и анализиране във връзка с извършваната от хората дейност. Медицинските прегледи се осъществяват в специализирани медицински кабинети от екип от специалисти.

Оценка на риска на работното място от Бурмекс ЛБ

Оценката на риска за здравето на работното място се прави с цел, намаляване на трудовите злополуки и професионалните заболявания. Оценката на риска се поставя от специалистите в службите по трудова медицина. Служителите на СТМ Бурмекс ЛБ, правят оценка на работните процеси, работните помещения, оборудването, използваните материали и суровини и работните места.

Обучения на служителите за безопасни условия на труд от Бурмекс ЛБ

Службата по трудова медицина Бурмекс ЛБ провежда обучения на служителите за безопасни условия на труд в град София. Инструктажите и обученията се извършват предимно на работници и служители по правилата за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд. Целта на това обучение е да се снижи риска на работното място и да се  намалят до минимум здравословни проблеми на работниците.

За да бъдат защитени и спокойни служителите, на работно си място, ние от СТМ Бурмекс ЛБ град София предлагаме медицински прегледи, оценка на риска за здравето на работещите, обучения и консултации.

Ключови думи:
цени служба трудова медицина София, медицински прегледи СТМ София, оценка риск работно място София, обучение служители София, служба трудова медицина София, консултации служба трудова медицина София, оценка професионален риск, орган за контрол София, обучение София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9129 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории