ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Трудова медицина СТМ Брилянт 2005
СТМ Брилянт 2005
СТМ Брилянт 2005
ДЕЙНОСТИ
НАШИЯТ ЕКИП
ОЦЕНКА НА РИСКА
НАБЛЮДЕНИЕ И КОНТРОЛ
ОБУЧЕНИЯ
КОНСУЛТАЦИИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Трудова медицина
населено място: град Пловдив / Каменица
Адрес: бул. Христо Ботев 81 , ет.4 (MБАЛ ПЛОВДИВ)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СТМ Брилянт 2005 - Служба по трудова медицина в Пловдив и Димитровград

СТМ Брилянт 2005 град Пловдив предлага обучения, оценка на риска на работното място, консултации, наблюдение и контрол на здравното състояние на работници.

Брилят 2005 е служба по трудова медицина в град Пловдив, която предлага: обучения, оценка на риска на работното място, консултации, наблюдение и контрол на здравното състояние на работници.

Обучение на служители и ръководен персонал от СТМ Брилянт град Пловдив

Служба по трудова медицина Брилянт предлага програми за обучение на служители и ръководен персонал, с цел осигуряване на безопасност и здраве на работното място и в работният процес. Ние предлагаме: обучение на работещите по първа помощ, взаимопомощ и самопомощ; обучения на групи и комитети по условия на труд; обучение на координатори в строителството; специализирана помощ на ГУТ и КУТ.

Оценка на риска на работното място от СТМ Брилянт

СТМ Брилянт извършва оценка на риска на работното място в град Пловдив. Нашият екип изготвя документация, свързана с инструктажната дейност, инструкции за здравословни и безопасни условия на труд и за безопасна работа със съоръжения и машини. СТМ Брилянт изгражда вътрешно фирмена политика за осигуряване на безопасни условия на труд и провежда измервания на факторите на работната среда.

СТМ Брилянт предлага наблюдение и контрол за състоянието на работници

Служителите в служба по трудова медицина Брилянт, извършват наблюдение и контрол за здравното състояние на работници. Услугата наблюдение и контрол на работници включва: създаване на правен документ на всеки работник; анализ на здравното състояние на служителя; разработване на режими на почивка и труд; периодично провеждане на медицински прегледи и изготвяне на електронни здравни досиета.

Ние предлагаме на своите клиенти, консултации по отношение на: представящи одити, лични и колективни предпазни средства, трудоустрояване и консултации свързани с подбора на персонала.

Благодарение на коректният и висококвалифициран екип, високото качеството на услугите, лоялността и компетентността към клиентите, СТМ Брилянт отвори офиси в Димитровград, Хасково и София.

Ключови думи:
оценка риск работно място Пловдив, наблюдение състояние работници Пловдив, контрол състояние работници Пловдив, Оценка рискови фактори, Служба по трудова медицина Пловдив, Служба по трудова медицина Димитровград, оценка работната среда Пловдив, измервания фактори работна среда Пловдив, вътрешно фирмена политика Пловдив, безопасни условия труд Пловдив, здравословни условия труд Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15811 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории