ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Пластмасови изделия Стъклопласт СД
Стъклопласт СД
Стъклопласт СД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лека промишленост / Пластмасови изделия
населено място: Бургас - област / Община Царево
Адрес: гр. Царево, Промишлена зона
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДИСТРИБУТОРИ КАРТА

Стъклопласт СД - Производство на лодки и корабно оборудване в Царево, Бургас

Фирма Стъклопласт СД се намира в град Царево. Основен предмет на дейност е производство на корабно оборудване, лодки и стъклопластмасови изделия.

Корабно оборудване от Стъклопласт СД в Царево, БургасСтъклопласт СД - Лодки и стъклопластмасови изделия в Царево, Бургас

Стъклопласт СД е създадена през 1990 година в град Царево. Основен предмет на дейност на фирмата е производство на корабно оборудване, лодки и стъклопластмасови изделия. За целта производствената и база е оборудвана със специализирани машини и инструменти за обработка на отделните елементи от пластмасови полимери, стъклопластмаса и метал.

В Стъклопласт СД работи екип от висококвалифицирани инженери, проектанти и майстори. През годините за които фирмата е на пазара, се е наложила като коректен и надежден партньор, преди всичко благодарение на техния професионализъм и бързина в изпълнение на поръчките. Друг важен фактор са и висококачествените материали, които влагат в производствения процес.

Стъклопласт СД произвежда висококачетвено корабно оборудване, предимно сигнален и спасителен инвентар. Основни клиенти на фирмата са трите корабостроителни завода във Варна, Русе и Бургас.

Производтсво на лодки от Стъклопласт СД в Царево, Бургас

Стъклопласт СД се занимава с производство на лодки и плавателни съдове до 11 метра. Предлагат се модели подходящи за море, закрити водоеми и реки. В производствената база, намираща се в град Царево може да поръчате плавателни съдове с дължина от 2,5 до 8 метра, както и катамарани по норвежки ноу-хау. Фирмата се е наложила на българския пазар като най-големия производител на тази продукция. В създаването на продуктите екипът на Стъклопласт СД влага само висококачествени материали, за да гарантира удовлетвореност и сигурност на своите клиенти.

Фирмата извършва и ремонт на лодки плавателни съдове до 11 метра. За целта разполага с необходимата специализирана техника за отстраняване на различни дефекти и повреди по корпуса и оборудването им.

Стъклопластмасови изделия от Стъклопласт СД в Царево, Бургас

Стъклопласт СД се занимава и с производство на промишлени и битови стъклопластмасови изделия. Продуктовият каталог на фирмата включва:

  • седалки за трамваи и автобуси
  • резервоари
  • вани подходящи за текстилната промишленост и калолечение
  • автомобилни части от стъклопластмаса

В производството на изделията се влагат висококачествени материали и суровини, което гарантира тяхното качество и издръжливост.

Ключови думи:
стъклопластмасови изделия Царево Бургас, проектиране екипировка стъклопластмаса Царево Бургас, усвояване екипировка стъклопластмаса Царево Бургас, производство екипировка стъклопластмаса Царево Бургас, корабно оборудване Царево Бургас, промишлени изделия стъклопластмаса Царево Бургас, битови изделия стъклопластмаса Царево Бургас, производство лодки спорт Царево Бургас, производство лодки Царево Бургас, производство лодки риболов Царево Бургас, рибарски лодки Царево Бургас, ремонт плавателни съдове Царево Бургас, ремонт лодки Царево Бургас, stakloplast sd
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9851 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории