ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Спортно училище Спортно Училище Разград
Спортно Училище Разград
Спортно Училище Разград
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Спортно училище
населено място: град Разград / Широк център
Адрес: ул. Дъбрава 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

Спортно Училище Разград - Обучение по спортни дисциплини в Разград

Спортно училище Разград осъществява прием и обучение на ученици от 7 до 12 клас в множество спортни дисциплини. Учебното заведение се намира в град Разград

Спортно училище Разград

Спортно училище Разград е учебно заведение в което се извършва прием и обучение на ученици от 7 до 12 клас по спортни дисциплини като: свободна борба, футбол, баскетбол. Спортно училище град Разград е училище с дългогодишна история и традиции. Учебното заведение разполага с много добре поддържана материална база.

Обучението на учениците се извършва от квалифицирани преподаватели в една смяна. Финансирането на институцията е Общинско. Директор на учебното заведение е Иван Илиев Илиев. Обучението на учениците се извършва в една смяна.

Подготовка по спортни дисциплини от Спортно училище Разград

В Спортно училище Разград се предлага отлична спортна подготовка на ученици от 7 до 12 клас в множество спортни дисциплини. Голям процент от учениците, завършили своето образование в Спортно училище Разград продължават обучението си във Висши учебни заведения в цялата страна и в чужбина.

Благодарение на преподавателите и отличната подготовка, която учениците получават в областта на образованието и спорта, след завършване се реализация в общественият живот и в професионалния спорт в страната. Настоятелството на Спортно училище Никола Симов Търговище съдейства за образователния и възпитателен процес на учениците.

Учебен прием в Спортно училище Разград

Спортно училище Разград извършва учебен прием на деца от 7 до 12 клас. Учебното заведение предлага обучение по следните спортни дисциплини: баскетбол, футбол, свободна борба и спортна гимнастика.

Освен в спортните дисциплини, учениците от Спортно училище Разград показват високи резултати и в общообразователните предмети. Редовно участват в състезания, конкурси и олимпиади на национално и областно ниво.

Ключови думи:
Спортно училище Разград, спортно обучение Разград, СУ Разград, подготовка спортни дисциплини Разград, спортни паралелки Разград, паралека Футбол Разград, обучение Борба Разград, паралелка Бокс Разград, прием Спортно училище Разград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13896 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории