ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги Спедекс Логистика
Спедекс Логистика
Спедекс Логистика
УСЛУГИ
>> Речен транспорт
>> ЖП транспорт
>> Автомобилен транспорт
>> Извънгабаритни товари
>> Насипни товари
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Русе / Източна Промишлена Зона
Адрес: Пристанище "Изток" , Административна Сграда , ет. 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СКЛАДОВИ ЗОНИ КАРТА

Спедекс Логистика - Речен, ЖП и автомобилен транспорт в град Русе

Фирма Спедекс Логистика град Русе предлага речен, ЖП и автомобилен транспорт. Компанията извършва превоз на насипни и извънгабаритни товари.

Фирма Спедекс Логистика е създадена през 2006 г. и е със седалище в град Русе. Ние предлагаме: речен, ЖП и автомобилен транспорт, митническо и корабно представителство и агентиране, пристанищна спедиция. Компанията извършва превоз на насипни и извънгабаритни товари и разполага със складове под митнически надзор в град Русе.

Речен транспорт от Спедекс Логистика

Спедекс Логистика извършва транспорт на течни, насипни и генерални товари, съоръжения и машини, чрез речен транспорт. Този транспорт осъществяваме с различни по големина и вид речни баржи и самоходки. Обслужваме групажни пратки и цели партиди. Речният транспорт, притежава много предимства, от които най-важни са екологичен и евтин превоз. С отварянето на канала Рейн-Майн-Дунав се извършва директна връзка между Северно и Черно море. Благодарение на канала, Сърбия, Хърватска, Словакия, Австрия, Холандия, България, Румъния получават възможност за транспортиране на тежки и масови товари.

Железопътен транспорт от Спедекс Логистика град Русе

Дружеството ни предлага железопътен транспорт, чрез който Ви гарантираме спокойствие и сигурност. Във връзка с железопътният транспорт, ние предлагаме: комплексни тарифи по транспорта, подготовка на ЖП товарителници, проследяване на движението на вагони, консултация относно съпътстващи документи.

Автомобилен транспорт и спедиция от Спедекс Логистика

Спедекс Логистика предлага транспортиране на опасни, метали пакетирани и насипни товари с помощта на автомобилен транспорт. На компанията можете да се доверите за този вид услуга в рамките на страната и Европа. Главни Европейски дестинации са: Полша, Унгария, Словения, Испания, Франция, Австрия, Дания, Гърция, Италия и Германия. Спедекс Логистика извършва превоз на товари от всякакъв клас ADR в съответствие с международните изисквания. Наша основна цел е да предложим на клиента, добрите услуги при конкурентни срокове на доставка и изгодни цени.

Превоз на насипни товари от Спедекс Логистика

Компанията ни предлага всички видове услуги, свързани с превоз на насипни товари на територията на страната и извън нея. Разполагаме с разработена схема за товарене на зърнени храни, бентонит, концентрати и други насипни товари. Мобилността на контейнерите, с който разполагаме позволява товаренето на всички видове товари да става в склад на клиента. Спедекс Логистика предлага допълнително опаковане на товарите, с цел запазване на съдържанието, което ще транспортираме. Нашият квалифициран персонал, организира транспортирането на насипни товари, от товарният пункт до крайната дестинация.

Превоз на извънгабаритни товари от Спедекс Логистика

На своите клиенти, ние предлагаме превоз на извънгабаритни товари. Транспортирането на този вид товари изисква изключителна координация и подготовка. Независимо от теглото и размера на товара, ние ще изберем най-доброто решение за всеки индивидуален случай. В превоза на извънгабаритни товари, ние използваме специализирани ремаркета, оборудвани с всичко необходимо за сигурността и опазването на товара. Независимо колко е широк, висок или тежък Вашият товар, той ще бъде доставен до избраната от Вас дестинация.

Спедекс Логистика разполага с квалифицирани екип служители, чиито опит допринася за безпроблемното извършване на речен, ЖП и автомобилен транспорт. Избирайки нас, клиентите получават: застраховане на стоката по време на транспорта, митническо и документално оформяна, организиране на претоварванията на Вашия товар. Ние използваме най-подходящите маршрути и транспортни средства в зависимост от изискванията на клиента, товара и дестинацията.

Ключови думи:
Речен транспорт Русе, Железопътен транспорт Русе, Автомобилен транспорт Русе, Превоз насипни товари Русе, Превоз извънгабаритни товари Русе, СПЕДЕКС ЛОГИСТИКА, SPEDEX LOGISTICS, извънгабаритни товари Русе, превоз опасни товари Русе, превоз метали Русе, транспортиране фуражи Русе, превоз товари Русе, товари баржи Русе, самоходки товари Русе, транспортни услуги Русе, спедиция Русе, превоз групажни пратки Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 21876 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории