ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Васил Левски Карлово
СОУ Васил Левски Карлово
СОУ Васил Левски Карлово
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Пловдив - област / Община Карлово
Адрес: гр. Карлово, ул. Стремски Полк №6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

СОУ Васил Левски Карлово - Средно общообразователно училище в град Карлово

СОУ Васил Левски е средно общообразователно училище в град Карлово, което разполага с високо квалифициран екип от преподаватели и педагози.

Средно общообразователно училище Васил Левски Карлово

В средно общообразователно училище Васил Левски работи високо квалифициран екип от преподаватели и педагози. Прием след завършен седми клас на ученици в технологичен, природоматематически и чуждоезиков профил. СОУ Васил Левски се намира в град Карлово.

СОУ Васил Левски Карлово се поддържа с общинско финансиране и разполага с много добра материална база с обзаведени класни стаи за обучение на учениците, физкултурен салон, площадки за игра, специализирани кабинети за профилираните паралелки.

История на СОУ Васил Левски Карлово

През 1887 година е открита непълна мъжка гимназия. 1907год. прислугата оставя незагасена печка и цялата сграда изгаря. С дарения и доброволен труд на карловци през 1908 год. е построена нова сграда.

На 26 юни 1914 година с писмо, Министерството на народното просвещение разрешава през учебната 1914 - 1915 година да стане Пълна общинска гимназия. На 9 септемри Околийски съвет на град Карлово приема предложението на учителския колектив гимназията да се именува Васил Левски.

На 22 януари 1915 година Министерството на народното просвещение издава заповед, с която разрешава училището да носи името Мъжка гимназия Васил Левски, а 6 февруари (19 февруари) да бъде патронен празник.

На 24 май 1957 г.  училището е наградено с орден Кирил и Методий І-ва степен.

С решение на отдел Народна просвета при ОНС град Пловдив На 1 септември 1975 год. гимназията се обединява със средния курс на НОУ Васил Коларов в Единно средно политехническо училище Васил Левски от V до ХІ клас. През 1978г. училището е наградено с орден Червено знаме.

Със заповед от 4 август 1998 година, Министърът на образованието и науката преобразува НУ Доктор Иван Богоров и СОУ Васил Левски в СОУ Васил Левски от 1 до 12 клас.

Прием на деца в 1 клас от СОУ Васил Левски Карлово

СОУ Васил Левски Карлово извършва прием на деца в 1 клас. За тях училището предлага:

  • Изучаване на английски език
  • Часове по СИП - вокална група, хореография, информационни технологии, мажоретен състав и религия.
  • Часове по ЗИП - български език и литература, математика и английски език

Учениците от 1 до 5 клас се обучават в сградата на бившето Начално училище Д-р Иван Богоров, осигуряващо спокойна и проятна атмосфера за обучение и отдих на децата.

Необходими документи за записване на ученици в 1 клас: Заявление за записване по образец, Заявление за полуинтернатна група по образец, Заявление за ЗИП образец.

Прием на ученици в 5 клас от СОУ Васил Левски Карлово

В СОУ Васил Левски град Карлово се извършва прием на ученици в 5 клас. Учебните предмети, изучавани в часоветe по ЗИП, определени в зависимост от желанията на учениците, втори чужд език по избор, отлична подготовка. Учебното заведение разполага с вискоквалифицирани преподаватели и педагози, които ще се погрижат за качественото за обучение и възпитанието на Вашето дете.

Прием на ученици след 7 клас от СОУ Васил Левски Карлово

СОУ Васил Левски Карлово извършва прием на ученици след успешно завършен 7 клас в технологичен, природоматематически и чуждоезиков профил. Конкурсните изпити за кандидатстване са по Математика, Български език и литература. Висококвалифицирани учители ще се погрижат за подготвителен клас за изучаване на втори чужд език от 9 клас.

Основната мисия на Средно общообразователно училище Васил Левски в град Карлово е да осигури на своите ученици качествена и задълбочена подготовка, да формира у тях висока личностна култура, ясно изразено гражданско поведение и да стимулира техните творческите заложби.

Ключови думи:
Средно общообразователно училище Карлово, прием ученици КарловоСОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, SOU VASIL LEVSKI, СОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ КАРЛОВО, СОУ Карлово, Гимназия Карлово, профилирани паралелки Карлово, технологичен профил Карлово, природоматематически профил Стара Загора Пловдив, чуждоезиков профил Стара Загора Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11074 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории