ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол
СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол
СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Враца - област / Община Криводол
Адрес: гр. Криводол, ул. Георги Димитров 78
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДЪРВООБРАБОТВАНЕ КАРТА

СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол - Средно общообразователно училище в Криводол, Враца

СОУ Св Св Кирил и Методий в град Криводол обучава ученици от 1 до 12 клас. Училището предлага обучени на ученици в специалност дървообработване.

СОУ Св Св Кирил и Методий е Средно общообразователно училище в град Криводол, в което се осъществява обучение на ученици от 1 до 12 клас. Училището е с държавно финансиране. В учебното заведение се предлага изучаването на специалност дървообработване.

Обучение по дървообработване от СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол

СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол извършва обучение на ученици по специалност дървообработване. Учениците избрали да се обучават в специалността дървообработване, след завършването си успешно се реализират като технолози и конструктори в дървообработващи и мебелни фирми като: дизайнери на интериор и мебели, консултанти в шоурумове за обзавеждане. Някой от тях продължават своето образованието в университети в страната и в чужбина.

Разкриването на паралелката по дървообработване е с цел необходимостта от специализирани кадри за дървообработващото предприятие в града ни и възможност за реализация на възпитаниците ни.

Обучение на ученици в СОУ Св Кирил и Методий Криводол

Независимо от факта, че СОУ Св Кирил и Методий Криводол се намира в малък град, предлаганата подготовка и обучението на ученици са на изключително високо ниво. Избирайки СОУ Св Кирил и Методий Криводол, ще осигурите на Вашето дете една отлична подготовка и качествено средно образование. Училището разполага с много добре поддържана материална база, която е предпоставка за качественото обучение.

Преподаватели в СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол

Преподавателите в Св Св Кирил и Методий Криводол притежават висока квалификация  и отговарят на изискванията за заемане на длъжността. Вашите деца ще получават качествено обучение, благодарение на амбициозните и активни педагози много, от които доктори на науките, автори на учебници и публикации и учители с допълнителна професионална квалификация. Екипът от педагози и преподаватели поема отговорност за възпитанието и обучението на учениците да проявяват инициатива и да чувстват училището като свое.

Материална база на СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол

СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол разполага с много добре поддържана материалната база с множество уютни кабинети и класни стаи. Училището разполага с кабинети по: география, химия, физика, биология. Освен с кабинетите по общообразователните предмети, учебното заведение разполага със:  библиотека, медицински кабинет, компютърна зала, спортна площадка и физкултурен салон.

Извънкласни дейности от СОУ Св Св Кирил и Методий Криводол

Всяка година учениците от СОУ Св Св Кирил и Методий участват в многобройни извънкласни дейности като: олимпиади конкурси и състезания, работят активно и печелят награди. Нашата мисия е учениците избрали СОУ Св Св Кирил и Методий да получат максимумът от знания и умения.

Ключови думи:
обучение дървообработване Криводол, средно общообразователно училище Криводол, специалност дървообработване Криводол, изучаване дървообработване Криводол, СОУ Криводол, специалности Криводол, обучение средно образование Криводол, обучение първи дванайсти клас Криводол, обучение производство мебели Криводол, специалност производство мебели Криводол, прием след завършен 8 клас Криводол
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11488 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории