ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Неофит Рилски Долна баня
СОУ Неофит Рилски Долна баня
СОУ Неофит Рилски Долна баня
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: София - област / Община Долна баня
Адрес: гр. Долна баня, ул. Бистришка 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СОУ Неофит Рилски - Средно общообразователноучилище град Долна баня

СОУ Неофит Рилски е Средно общообразователно училище в град Долна баня. Предлага обучение на деца от 1 до 12 клас. Учебния процес се извършва в две смени от квалифицирани преподаватели. Училището разполага с много добра учебна база. Дава възможност за извънкласна дейност. Участва в проекти.

Средно общообразователно училище Неофит Рилски Долна баня

СОУ Неофит Рилски е средно общообразователно училище в град Долна баня, Област София, за обучение на ученици от 1 до 12 клас. В училището се извършва учебен прием на първокласници и прием след 8 клас. Училището има богат история, разполага с добре поддържана материална база и екип от квалифицирани учители и педагози с дългогодишен опит. Учебния процес се извършва в две смени от квалифицирани преподаватели.

Средно общообразователно училище Неофит Рилски е учебно заведение в Долна баня. Учебното заведение предлага обучение по специалност в паралелка преподаване на литература, обучение в училище кръжок, подготовка за зрелостни изпити, дава държавни стипендии, подготовка състезания и олимпиади, обучение на ученици,

Обучение на ученици от СОУ Неофит Рилски Долна баня

СОУ Неофит Рилски в град Долна баня извършва обучение на ученици от 1 до 12 клас. Училището разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози. Учителите, работещи в учебното заведение са специалисти в сферата на обучение и възпитание на деца. Целите на екипът от преподаватели в СОУ Неофит Рилски Долна баня са: превръщане на училището в привлекателен център за мотивирани и ориентирани към постижения ученици и постигане на отлични резултати в учебно-възпитателният процес.

Прием на деца в 1 клас от СОУ Неофит Рилски Долна баня

СОУ Неофит Рилски Долна баня извършва прием на деца в 1 клас. Учебното заведение предлага за първокурсниците профилирана и непрофилирана паралелка. Профилираната паралелка в училището е по английски език и изобразително изкуство и информационни технологии, а непрофилираната е по математика, Български език и литература. Необходимите документи за кандидатстване в СОУ Неофит Рилски Долна баня са: Копие от акт за раждане и Молба по образец.

Прием след 8 клас в СОУ Неофит Рилски Долна баня

За учениците след успешно завършен 8 клас, СОУ Неофит Рилски Долна баня извършва прием в паралелка с технологичен профил. В тази специалност, учениците засилено ще изучават: география, информационни технологии и чужд език. Периодът на обучени е с продължителност от 4 години. Необходими документи за кандидатстване на ученици след 8 клас са: удостоверение за завършено основно образование и заявление по образец. Класирането се осъществява, чрез балообразуване, като под внимание се взимат оценките по математика, география, Български език и литература.

Материална база на СОУ Неофит Рилски Долна баня

СОУ Неофит Рилски Долна баня разполага с добре поддържана материална база с множество кабинети и класни стаи. Училището разполага с кабинети по: биология, химия, физика, изобразително изкуство и география. Учебното заведение разполага и със зала по информационни технологии, физкултурен салон, библиотека, медицински кабинет.

Ключови думи:
СОУ Неофит Рилски Долна баня, Средно общообразователно училище Долна баня, средно образование Долна баня, прием ученици Долна баня, прием първокласници Долна баня
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7804 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории