ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Назъм Хикмет Медовец
СОУ Назъм Хикмет Медовец
СОУ Назъм Хикмет Медовец
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Варна - област / Община Дългопол
Адрес: с. Медовец
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МАТЕРИАЛНА БАЗА КАРТА

СОУ Назъм Хикмет Медовец - Средно общообразователно училище в Медовец, Дългопол

СОУ Назъм Хикмет е Средно общообразователно училище в с. Медовец, общ. Дългопол. Извършва прием и обучение на ученици от 1 до 12 клас. Предлага отлична подготовка, СИП и профилирано обучени по математика.

Средно общообразователно училище СОУ Назъм Хикмет в Медовец, ДългополСОУ Назъм Хикмет Медовец - Средно общообразователно училище в Медовец, Дългопол

Средно общообразователно училище СОУ Назъм Хикмет се намира в село Медовец, община Дългопол. Учебното заведение извършва прием и обучение на ученици от 1 до 12 клас, в една учебна смяна.

СОУ Назъм Хикмет Медовец, разполага с не профилирани паралелки и една с профилиран предмет - математика. Училището предлага и редица СИП предмети и извънкласни дейности. Учебните занятия се водят от квалифицирани педагози и преподаватели с дългогодишен опит в работата с деца.

Прием на ученици от СОУ Назъм Хикмет в Медовец, Дългопол

СОУ Назъм Хикмет село Медовец, община Дългопол извършва ежегоден прием на ученици от 1 до 12 клас. За целта учебното заведение е разкрило не профилирани паралелки за малките класове и паралелка с профил математика за учениците от 9 до 12 клас.

Приемът на децата се осъществява по законово установения ред, с график, който се оповестява предварително. Условията за кандидатстване са предварително уточнени -  с приемен изпит или по документи, в зависимост от класа, за който кандидатства детето.

Обучение на ученици от СОУ Назъм Хикмет в Медовец, Дългопол

В СОУ Назъм Хикмет село Медовец, община Дългопол, се извършва обучение на ученици от 1 до 12 клас. За тяхната отлична подготовка, отговаря екип от преподаватели, с необходимото образование и професионален опит.

Благодарение на тяхната всеотдайна работа и съвременните методи, които използват, възпитаниците на СОУ Назъм Хикмет село Медовец, се реализират успешно в учебните заведение в цялата страна и чужбина. Преподавателите предлагат и отлична подготовка на кандидат студенти.

Ключови думи:
Средно общообразователно училище Медовец Дългопол, средно училище Медовец Дългопол, средно образование Медовец Дългопол, обучение математика Медовец Дългопол, гимназиално обучение Медовец Дългопол, подготовка кандидат студенти Медовец Дългопол, прием ученици Медовец Дългопол, обучение ученици Медовец Дългопол, прием 1 клас Медовец Дългопол, sou nazam hikmet
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5464 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории